2777
2789
عزیزم حامله نمیشم میخوام پیار درمانی رو شروع کنم.پیاز رو بپزم تو اب هم خودشو هم آب رو بخورم رحم رو گ ...

گرده نخل خرما.باعسل قاطی کن بخور.....گرده نخل بگیرگوله کن داخل واژنت بزاربددوساعت نزدیکی کن...تایک هفته یک روزدرمیان.وقتی هم پری شدی ازروزدومش باکش انجام بده روهردوتخمدان.ی روزدرمیان تاپری تمام شدنزدیکی کن 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
منم فایده نکرد  دارو استفاده کردی

والا یه نیم سال بود کابرگولین میخوردم بعدش دوماه پیش رفتم دکتر دیگه سینم رو فشار داد ترشح شیری رنگ اومد قرصم رو عوض کرد گفت بخور تموم شد بیا.بروموزیت هس اسمش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گرده نخل خرما.باعسل قاطی کن بخور.....گرده نخل بگیرگوله کن داخل واژنت بزاربددوساعت نزدیکی کن...تایک ه ...

بادکش شاید نتونم گرده نخل رو ولی میتونم مررررسی عزیزم اونو از کی بخورم؟ 

بادکش شاید نتونم گرده نخل رو ولی میتونم مررررسی عزیزم اونو از کی بخورم؟ 

وقتی پیازدرمانی تمام کردی ب بدنت ۱۰.۱۵روزاستراحت بده بدشروع کن یک قاشق صبح ناشتابخوریکی شب قبل ازخاب...اون بادکش حتماانجامش بده چون تخمداناتوفعال میکنه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
والا یه نیم سال بود کابرگولین میخوردم بعدش دوماه پیش رفتم دکتر دیگه سینم رو فشار داد ترشح شیری رنگ ا ...

برو آمپول بزن تو سیکل درمان 

این گیاهیا رم بذار کنار منم یسره تو اینترنت اینو بخور اونو بخور فایده نکرد 

رفتم دکتر آمپول داد حامله شدم یبارشم دوقلو شد ک تو 28 هفته بدنیا اومدن ندارمشون 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

وقتی پیازدرمانی تمام کردی ب بدنت ۱۰.۱۵روزاستراحت بده بدشروع کن یک قاشق صبح ناشتابخوریکی شب قبل ازخاب ...

چششششم عزیزم دورت بگردم.بادکش درد نداره؟ عکس رنگی پدرم رو دراورد خوبه لوله هام باز بود

چششششم عزیزم دورت بگردم.بادکش درد نداره؟ عکس رنگی پدرم رو دراورد خوبه لوله هام باز بود

میدونم گلم همه این راه هارومن خودم رفتم بادکش...دردنداره توازهمین طبیبابپرس بت میگن ازروشکم آردمیزارن بدبایک لیوان مسی میزنن روش همین...امپول نیس 

یه سرچ کن درمورد( قرص آگنوگل یا ویتاگنوس )

کاربر گوجه یه تایپیک داره مال چند سال پیش چند نفر حامله شده بودن 

من پریودی نمیشم بدون پروژسترون . ب من جواب نداد ولی شما ک منظم هستی استفاده کن کاربر گوجه پرولاکتینش بالا بود اونجا میگفتن اگر بالا باشه پیاز درمانی و رازیانه استفاده نکنین با همین آگنوگل حامله شده بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بادکش رو برات توضیح میدم 

شما چند تا فنجان با یه کم پنبه . الکل یه موچین و فندک کبریت نیاز داری 

اول شکمتو با روغن سیاهچاله یا هرچی چرب کن بعد بخواب پنبه رو با انبر بردار الکلی کن آتش بزن شعله ور شد بگیر داخل فنجان فوراااااا بچسبونن ب شکمت خودش مثل توپ میاد بالا چند تا فنجان بغل هم بزن ب شکمت ناحیه تخمدان و رحم یه چند دقه بمونه نتونستی یبار برو طبه سنتی یاد بگیر ازشون رو خودت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40