bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15787 عنوان پسته کوهی 328 بازدید | 14 پست یکی از دخترای خابگاه آوردهکسای که خوردن می تونید توصیف کنید منم خوردم مزه عجیبی داره میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ 1402/07/22 | 17:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_طلا3 عضویت: 1392/09/21 تعداد پست: 6856 از خانواده پسته هست دیگه بهش می گیم بنهخوشمزه هست آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15787 از خانواده پسته هست دیگه بهش می گیم بنه خوشمزه هست اره مزه خوبه کجایی هستی میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15787 منظورت بَنَکه؟ اره بهش میگن پسته کوهی میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15787 @زمستانییی میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15787 من ازمزه ش متنفرم عه چه بد 😂 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
نرگسی۰۰ عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 756 اره بهش میگن پسته کوهی هرکسی بلد نیست بشکنه، بابایی من حرفیه توش طوری میشکنه با دندونش که مغزش سالم در میاد
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15787 هرکسی بلد نیست بشکنه، بابایی من حرفیه توش طوری میشکنه با دندونش که مغزش سالم در میاد دوستم مغزش هم آورده بود بادوم کوهی هم خوبه میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15787 البته من ترشی شو خوردم شاید ترشیش بد بوده میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15787 شاید... شما اشکنه ش روهم درست میکنین؟ چی هسنه من تابه امروز اسم پسته کوهی رو نشنیدم دوستم اورده میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
dokmee عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 5150 منم خوردم، بنه یا بنک میگیم وقتی هنوز کاله و سفت نشده ترشی درست میکنن اونم خوشمزه ستیه طعم خاص و قوی داره، فکر میکنم تو کوه های زاگرس سمت جنوب باشه خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.