2777
2789
عنوان

مادر یا دختر ؟

102 بازدید | 6 پست

خانومی هستن که ب من میگن سرطان سینه دارم و مشکل قلبی ولی من فک میکنم دروغ میگن 

ب من میگن متادون میخورم که دردی ک دارم بخابه برای کمر درد و ادعا می‌کنه ک پاک شکسته و میگه سرطان تاول ب وجود میاره تو بدنم این خشک می‌کنه و هر چند روز اگه بخاد پیشروی بکنه میخورم 

و ادعا می‌کنه تازه شروع کرده حالا این وسطش دخترش ب من گفت نه خیلی سالی هست ک میخوره 

از ی طرفی میگه قلبم مشکل داره چند بار هم شده ک تا نزدیکی مرگ بره وقتی بهش شوک وارد میشه 

حالا من از کجا بفهمم کی راست میگه 

چندین بار هم من اقدام کردم ببرمش برا درمان سرطان و قلبش هر سری ی جور پیچوند منو

متادون فک میکنم نمیشه ترک کرد ینی حداقل کار این نیست مادر درست میگه یا دختر ؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

متادون داروی سرطان نیست احتمالا اعتیاد داره بهش حالا چرا اینقدر واسه شما مهمه؟

بله میدونم ب این دلیل مهمه ک میگه بیا منو بگیر 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی این مادر میخواد همسر شما بشه؟؟؟ دروغاش واضحه باور نکن

از فیلم ترکی هم بدتر هست ولی بله 

بر چه اساسی میخوای بگیریش؟؟ شما خودتم فهمیدی دروغ میگه..زندگی که بر مبنای دروغ شروع بشه دااااغونه تا ...

من نمیخام بگیرمش ...