2777
2789
عنوان

ازمون شهری

126 بازدید | 11 پست

گلا خوشگلا اونایی ک قبول شدین راحت 

من خیلی استرس دارم چطور مدیریت کنم 

تازه خیلی بی دقت بودم توی کلاسای عملی 

مربی میگه همشو بلدی ولی فقط بی دقتی 

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

نگا اول صادرک ( صندلی و ....) رو رعایت کن 

دوم اینکه راهنما یادت نره 

جایی ک باید استثنا بگی حواست باشه 

با افسر دعوات نشه اون شاید کلی سوال بپرسه ازت اعصابتو خورد کنه

وقتی میخای سوار بشی از پشت ماشین سوار شو 

میخای پیاده بشی با دست راست اول دستگیره رو بگیر برگرد ی نگاه بیرون بنداز بعد پیاده شو از پشت ماشین بیا مدرکتو تحویل افسر بده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کاملا مسلطم افسر لجش میگیره ازم سه باره ردم میکنه اون هفته دوبار پارک دوبل ازم گرفت همش دنبال یه ...

اگه مسلطی پس باید دنده عقبتو خوب میرفتی که.

من بدم میاد از دنده عقب هرچی خودمو میکشم که بتونم عقب رو خوب ببینم نمیتونم شانسی میرگ ولی با اینه عالی میرم

اگه مسلطی پس باید دنده عقبتو خوب میرفتی که. من بدم میاد از دنده عقب هرچی خودمو میکشم که بتونم عقب ر ...

منم همیشه عالی میرم ولی اینسری میگم افسر دنبال بهونه بود که ردم کنه نمیدونم چرا لج میکنن الکی ، دوبار پارک دوبل گرفت دوبار پارک سی سانت ، دور دوفرمون همه رو گرفت آخرش که گفت برو دنده عقب گفت نزدیک جدولی فرمون به چپ چرخوندم گفت چرا به چپ میچرخونی منم به سمت راست چرخوندم بد شد دنده عقبم

لعنت بهش چه بی انصاف بوده

بخدا وقتی اومدم پایین همه اونایی که منتظر بودن نوبتشون بشه باور نمیکردن رد شدم پسره میگفت پارک دوبلتون بین دوتا ماشین عالی بود حالا تو برگه آزمونم همش زده توجه نکردن به آیینه ها نزدن راهنما

بخدا وقتی اومدم پایین همه اونایی که منتظر بودن نوبتشون بشه باور نمیکردن رد شدم پسره میگفت پارک دوبلت ...

از همین لجباز بودنش میترسم🤦🏻‍♀️

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌