2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 26 پست
اره عزیزم همون ثانیه اول انداخت. نمیدونم چرا باورم نمیشه نمیدونم چه حالی ام

میفهممت ۹ ماه مناظر این حال الانتم اما قسمت نشده☹️ حالا ک مامان شدی برامنم دعا کن گلم😘

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

خداروشکر من هم دوسالو هفت ماهه اقدامم.خسته شدم خیلی سخته انتظار😓😓 میشه بگین داروی خاصی خوردین وی ...

عزیزم میدونم چقد سخته خودمم بخدا باورم نمیشه. من پرولاکتینم بالا بود تیروییدم هم کم کار بود این ماه قرص کابرگولین خوردم. کوالی فول و اینوزیتول هم 4 ماه مداوم مصرف میکنم شوهرمم دارو ال کارنتین میخورد هر ماه مداوم دکتر میرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر من هم دوسالو هفت ماهه اقدامم.خسته شدم خیلی سخته انتظار😓😓 میشه بگین داروی خاصی خوردین وی ...

ب امید خداازته قلبم دعا میکنم خیلی زود ب ارزوت برسی💗 تموم منتظرا دامنشون سبز بشه

میفهممت ۹ ماه مناظر این حال الانتم اما قسمت نشده☹️ حالا ک مامان شدی برامنم دعا کن گلم😘

خوبی؟؟برات خیلی دعا میکنم یه بچه داشته باشی هم پیش امام رضا هم اگه امام حسین بطلبه شاید هفته دیگه برم کربلا اونجا مطمعن باش کلی دعات میکنم 😍

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
عزیزم میدونم چقد سخته خودمم بخدا باورم نمیشه. من پرولاکتینم بالا بود تیروییدم هم کم کار بود این ماه ...

من هم خیلی دکترا رفتم خیلی کارا کردم ولی نشد.همسرمم ضعیفه خودمم تنبلی دارم

ازمایش پرولاکتینم پارسال دادم.باخودم میگم دوباره برم بدم..چه روزی ازمایش پرولاکتین باید برم انجام بدم؟؟ازمایش تیرویید چطور؟میشه بگین🙏

من هم خیلی دکترا رفتم خیلی کارا کردم ولی نشد.همسرمم ضعیفه خودمم تنبلی دارم ازمایش پرولاکتینم پارسال ...

بنظرم دوباره برو آز بده تیرویید من 4 بود اما برای بارداری بهترین حالت 2 هست. پرولاکتین هم من بعد پریود میرفتم. شوهرمم هم ضعیف بود سیاهدونه و عسل و موز این ماه خیلی خورد و اینکه رفت باشگاه حس میکنم خیلی تاثیر داشت رو سیستم بدنش چون ورزش هورمون مردانه رو افزایش میده

بنظرم دوباره برو آز بده تیرویید من 4 بود اما برای بارداری بهترین حالت 2 هست. پرولاکتین هم من بعد پری ...

ممنونم عزیزم حتما میرم این ماه ازمایش میدم دوباره.ممنونم بابت راهنماییات گلم🙏💖💖

خوبی؟؟برات خیلی دعا میکنم یه بچه داشته باشی هم پیش امام رضا هم اگه امام حسین بطلبه شاید هفته دیگه بر ...

مرسی عزیزم شما خوبی؟

واای مرسییییی توروخدا حتما دعام کن🥺❤️ 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

مرسی عزیزم شما خوبی؟ واای مرسییییی توروخدا حتما دعام کن🥺❤️ 

قربونت منم خوبم حتما حتما😍

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝