2777
2789
عنوان

خسته از چاقی

96 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان خوبید

من متولد ۷۷ هستم وبچم ۴ و‌نیم سالشه

از وقتی ازدواج کردم هی وزنم اضاف شد و تو خود بارداری ۳۰ کیلو اضاف کردم‌که ۲۰ تاش برنگشت و هی من چاقتر و افسرده تر شدم

از همسرم زیاد صحبت نمیکنم فقط در حدی که کسایی که اولین بار‌مارو باهم‌میبینن باورشون نمیشه من خانمش باشم ظاهر خوبی داره برعکس من

چهرم د نیست اما این هیکل تقریبا ۱۱۰ کیلویی همه چیز رو به هم ریخته

بهم‌میخوره ۹۵ اینا باشم

بالاخره همسرمو راضی کردم اسلیو یا بای پس کنم

راضی نمیشدن چون‌میگفتن عوارضش زیاده و.....

دختر خالم‌بایپس کرد امروز خواستم شماره دکترشو بگیرم ازش

ی حرفایی زد که منصرفم کنه از عوارضی که براشون داشته و واقعا هم داغون شده اصلا جون راه رفتنم نداره همش با سرم خودشو نگه میداره و....

لطفا خواهش میکنم اگر کسی خودش یا نزدیکانش این عملارو انجام دادن بیان بگن خوب بوده؟ پشیمون نشدن؟و ....

اینم بگم رژیم ناموفق زیاد داشتم اما هیچ وقت موفق نشدم 

نگید اسونه و برو ورززش و .....چون تو شرایطش نبودید بدونید چقدر سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تو شرایط سخت شما نیستم که بدونم چقدر اذیت میشی ولی واقعا این عمل ها عوارض داره من خودم وقتی سرما نخوردم و قرص میخورم وقتی بیدار میشم گلوم خشکه گاهی برای خواب میخورم گلوم خشک میشه اینم عارض هست انقد هستن با وزن بالاتر از شما کافیه به خود بیای یه سرچ بزن ببینم بقیه با چه وزنی با رژیم کم کردن منم الانم رژیم میگیرم خب یکی دو روز گند میزنم بازم ادامه میدم رژیم گرفتی سخت نگیر به خودت راحت و اروم باش به کاهش وزن فکر نکن به سلامتیت فکر کن یه کالری شما میتونی نصب کنی روزی نیم ساعت پیاده روی نیم ساعت حلقه یه باشگاه هم که سه بار در هفته بری بنویس ترجیحا جمعی باشه ببین سر ۴ماه چطور از دیدن خودت و سلامتی ات لذت ببری بدون هیچ عمل و هزینه زیاد و رنج و ضعفی این پیشنهاد منه بازم خودتون بهتر میدونید

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

عزیزم من تو شرایط سخت شما نیستم که بدونم چقدر اذیت میشی ولی واقعا این عمل ها عوارض داره من خودم وقتی ...

انقد رژیم گرفتم تو یک ماه ۸ کیلو هم کم کردم کالری شماری کردم و هزاران رژیم دیگ اما کم میارم نمیکشم 

انقد رژیم گرفتم تو یک ماه ۸ کیلو هم کم کردم کالری شماری کردم و هزاران رژیم دیگ اما کم میارم نمیکشم&n ...

ععزعزیزم شاید بخودت فشار میاری و زده میشی ها؟ یکم فکر فکن ۸کیلو تو یه ماه رقم قابل توجهی هست ابن دو تا چیز نشون میده یکی اینکه متابولیسم بدنت یه جوریه که خداروشکر خوب کم  میکنی دوم اینکه نشون میده خیلی به خودت شاید سخت گرفتی اگه بدونی چه عوارضی داره اونی که عمل کرده دقیق عوارض رو میگه نه تبلیغات عزیزم شما وزنی ندارید همین که تلاش کردی ولو اینکه رها کردی خودش جای امید داره کسی که ممکنه ۲۰۰کیلو باشه بنظرم اونم میتونه ورزش کنه ولی اگه مریض باشه یا دلایل منطقی دیگه داشته باشه بره عمل کنه من خوب و بد رو نمیدونم شاید شما شرایطتت فرق کنه اما میدونم قطعا قطعا یه کار که اروم اروم پیش بری و همه چیزت دست خودت باشه خوراکی ورزشت خیلی بهتر از عمل کردن هست که رنج و بیماری و. داره ... برو تو تاپیک خزان نارنجی یه چرخی بزن منم هستم اونجا ولی خوب فکر کن عزیزم موفق باشی هر چی خیره ان شا الله بشه

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵