2777
2789
عنوان

کافه بانوان

677 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یه نظرسنجی دارم لطفا همه جواب بدین ، 

شهر من خیلی شهر کوچیکیه و ادمای خیلی پولداری داره همه همدیگر میشناسن بخاطر همین کافه یا رستوران اگه باشه هم کسی نمیره، 

و ترجیح میدن شهرهای اطراف برن کاف رستوران،

من یه ملک حیاط دار تقریبا ۵۰۰متری با خونه قدیمی دارم خالی مونده میخوام کافه رستوران بانوانش کنم،

چه ایده هایی دارین برای داخلش که بیشتر جذب کنه، مثل اتاق بازی بچه ها 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استند آپ

موزیک زنده

یجوری نباشه که طرف فقط برای خوردن بیاد

من یکی از ارزو هام اینه کافه بزنم موزیک زنده بذارم استند آپ کمدی بذارم بخندونم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

استند آپ موزیک زنده یجوری نباشه که طرف فقط برای خوردن بیاد من یکی از ارزو هام اینه کافه بزنم موزی ...

انشاالله به ارزوت میرسی عزیزم❤️دقیقا مدنظرمه تا ساعت حدودا ۸شب بانوان باشه ۸تا اخرشب رزو مهمونیو تولد و دورهمی اینای خانوادگی بدم ،استند اپ چه فکر خوبیه 👍

غذاهاش خوشمزه باشه  ما زن ها خیلی به کیفیت غذا بیشتر توجه میکنیم  قیمت مناسب فضاش هم دل ...

فضای باز محشری داره ، داخل هم داره البته هزینه تعمیرات و فضاسازیش خیلی بالاست 

فضای باز محشری داره ، داخل هم داره البته هزینه تعمیرات و فضاسازیش خیلی بالاست 

امیدوارم خوشگل بشه 👌

حتما برو اینستاگرام محیط کافه ها رو نگاه کن  ، اونایی که تو تهران هستن رو ببین ایده بگیر

ندوم شهر زندگی میکنید مگه؟ شهر ماهم کوچیکه ولی همچین فازی ندارن مردم که نرن کافه  کافه بانوان ...

ببین اصلا ادمایی با طرز فکر پایین ندارن چون زیادی به همدان نزدیکه ۱۰/۱۵دقیقه راهه تا همدان، ترجیح میدن برن همدان ، ولی خب میگم زناشون ولخرج و اکثرا پولدارن 

امیدوارم خوشگل بشه 👌 حتما برو اینستاگرام محیط کافه ها رو نگاه کن  ، اونایی که تو تهران هستن ر ...

انقدم گرونی شده هرچی و میپرسم از میزو صندلی بگیر تا تجهیزات پشمام میریزه😂😂😂😂😂

اگه میخوای خرجت کمتر بشه حتما از کسایی که طراحی یا بنایی میکنن مشورت بگیر ، امیدوارم خوشگل بشه ❤️

اگه حالت سنتیش و حفظ کنم قطعا هزینش کمتر میشه ولی مدرن کنم بیشتر میشه، موندم سنتی بشه یا مدرن🥲