2821
2789

من یه بار گرفتم عالیه برا تنبلی تخمدانم خوبه ،کلا برا بدن عالیه کتو

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی هم عالی پس باهم شروع کنیم  فرداصبح ناشتا خودت وزن کن و وزن رو اعلام کن

باشه گلم ولی اگه هروز وزن کنی وسواس میگیری بزار هفته ای وزن کنیم ،تاپیکو ذخیره میکنم

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

دوستم گرفت چربی خون گرفت الان تحت درمانه هر روز قرص میخوره

خب چربی ام باید قانونی بخوری نه اینکه گرسنگیتو کامل با چربی پر کنی

خیلی هم عالی پس باهم شروع کنیم  فرداصبح ناشتا خودت وزن کن و وزن رو اعلام کن

من قدم ۱۶۰،وزنم ۷۵ دوست دارم ۶۰ بشم

من یه بار گرفتم عالیه برا تنبلی تخمدانم خوبه ،کلا برا بدن عالیه کتو

میشه بگی چه طوریه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

میشه در موردش توضیح بدین؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
میشه بگی چه طوریه؟

میوه ،شیرینی جات ،کربوهیدرات حذف میشه به جاش پروتیین ،مغزیجات ،وسبزیجات وچربی مثل کره بادام زمینی مثلا باید استفاده کنی ،بارون بهار یکی ازکاربرای مورد علاقمی 🥰من خودم خشکی واژن دارم یه بار گرفتم رژیم خود به خودمثلا داشتم کارای خونه رو میکردم ترشح گرم داشتم دیگه موقع رابطه خشک نمیشدم وتخمدانام قوی شده بودن