2777
2789
عنوان

چک صیادی

1750 بازدید | 23 پست

سلام خانوما، پیرو تاپیک قبلی که زدم کارفرمام یه چک بانک تجارت صیادی بهم دادن،  منم از قبل اپلیکیشن ساد 24 رو نصب کردم که هروقت ثبت کرد چکمو، اونجا تاییدش کنم. 

بهم زنگ زدن که چک کن ببین تایید شده یانه!  رفتم دیدم ب کدملیم ثبت شده و اسکرین هم ازش گرفتم، حالا بعد از پنج شیش روز رفتم چکو انتقال بدم به کس دیگه، بانک میگه اصن به نام شما ثبت نیست!!!  

من موندم واقعا اگه ثبت نیس پس این اسکرین که من گرفتم چیه!  و چرا حالا استعلام میگیرم به نامم نیست... خیلی اعصابم چیز مرغیه☹️

❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من باید چیکارکنم؟ 

به صادر کننده اعلام کنید تا دوباره ثبت کنه . بگو امروز موعد پرداخته و چک شما ثبت نشده . ثبت میکنی یا چی ؟ 

چون صدور بدون ثبت در سامانه جرم چک بلامحل هست درجا میتونی واسش مشکل ساز بشی

🌹MR🌹 آقا 🌹
به صادر کننده اعلام کنید تا دوباره ثبت کنه . بگو امروز موعد پرداخته و چک شما ثبت نشده . ثبت میکنی یا ...

نه موعد پرداختش مال 40 روزه دیگس،  من میخاستم انتقال بدم به کس دیکه تا یه مبلغی رو ازش کم کنن و بقیشو بهم بدن...  خدامیدونه کی ثبتش کنه خیلی اذیت کرد تاهمین چکو بده

❤️‍🩹
به اسمت اون طرف ثبت کرده خودت که تاییدنکردی اول تایید کن بعد برو بانک چک صیادثبت داره بعدم تایید گی ...

اول به کدملیم ثبت کرد بعد من تاییدشو زدم تو اپلیکیشن ساد 24، اللن بعد چندروز میگه چک در کارتابل مشتری موجود نمی باسد 

❤️‍🩹
به اسمی فردی ثبت شده اگه تایید کرده باشه انتقال میشه من کارم با چکه هروز جابجایی اینا دارم 

انتقال چک از طرف دریافت کننده چک امکانپذیره . نه از طرف صادر کننده 

صادر کننده که چک رو ثبت کرد دیگه فقط میتونه دستور عدم پرداخت بزنه

🌹MR🌹 آقا 🌹
اول به کدملیم ثبت کرد بعد من تاییدشو زدم تو اپلیکیشن ساد 24، اللن بعد چندروز میگه چک در کارتابل مشتر ...

کارتابل مشتری که  نباید باشه  رفتی اون قسمت بزن تو اپلیکیشن استعلام چک صیادی شناسشو واردکنن ببین در وجه کیه؟؟قطعا خودتی  چون  تایید زدی امکان اتتقال نداره صاحبش خودت اشتباه میکنی چک کن

کارتابل مشتری نباید باشه بزن تو اپلیکیشن استعلام چک صیادی شناسشو واردکنن ببین در وجه کیه؟؟قطعا خودتی ...

اخه بغییر از خودم کافی نت رفتم و بانک تجارتم رفتم میگن چک به نام شما ثبت نشده

❤️‍🩹