2777
2789
عنوان

لنز رنگی

42 بازدید | 6 پست

بچه ها ۱ ماه دیگه مراسم خواهرمه همه میان خودشونو داف میکنن منم دوست دارم یکم به خودم برسم ولی فک‌میکنم به اونا نمیرسم خلاصه اینارو ول کنیم چشام ریز و بادومیه لبام درشته صورتم پهنه ابروهامم نازکه و کشیدس موهامم مشکیه دوست دارم لنز بزارم بنظرتون چه رنگی به چشمای من میاد ک درشت کنه چشمامو بعدشم بنظرتون با این مدل صورتم خط چشم بهم میاد اخه هروقت کشیدم زشت شدم برم آرایشگاه بلده واسم بکشه؟

موهاتو روشن کن شینیون کن و فرق موجدار.یعنی فر زیاد نه

بعدش لنز آبی مژ مصنوعی چشمو بزرگ میکنه

لباستم همرنگ لنز

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهاتو روشن کن شینیون کن و فرق موجدار.یعنی فر زیاد نه بعدش لنز آبی مژ مصنوعی چشمو بزرگ میکنه لباست ...

مژه هام بلنده بنظرت مژه لازمه؟؟آخه چون چشام ریزه مژه خیلی خیت میکنه چشمامو 

بعدش آبی یکی ک ازش خوشم نمیاد تو بله برون خواهرم گزاشته بود دوس ندارم بگه از من تقلید کرده

بنظرت طوسی یا زیتونی خوب نیست؟

مژه هام بلنده بنظرت مژه لازمه؟؟آخه چون چشام ریزه مژه خیلی خیت میکنه چشمامو  بعدش آبی یکی ک ازش ...

مژه چشمها رو بزرگتر نشون میده

اره زیتونیم قشنگع

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم