2777
2789
عنوان

پاهام😖😖🤕🤕🤕🤕🤕😞

124 بازدید | 4 پست

همیشه درد میکنه یکم هم مشکل تو پریودی دارم ب نظرتون برم دکتر ارتوپت یا دکتر زنان با ازمایش میفهمه وو بقیه مشکلامم حل میکنه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

پا درد اگه برا پریودیه طبیعیه بهتره موز بخورید روزی یک عدد تا پتاسیم بدنتون تقویت بشه و پا درد بهبود پیدا کنه اما اگه کلا پا درد دارید و با تغذیه مناسب هم اوکی نیست باید برید دکتر ارتوپد 

پا درد اگه برا پریودیه طبیعیه بهتره موز بخورید روزی یک عدد تا پتاسیم بدنتون تقویت بشه و پا درد بهبود ...

ممونم حس میکنم چون طبعم سرده پادردم باید مدام گرمی بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممونم حس میکنم چون طبعم سرده پادردم باید مدام گرمی بخورم

پس اگه حست اینه آزمایش یه وقت خواستی بدی آزمایش رماتیسم بده چون خاله من دست درد و پا درد داشت و چیزی که بود برنج و ماست سرلوحه خوراکشون بود متوجه شد از سردی خوردن زیاد دچار رماتیسم شده 

فعلا هم که آزمایش ندادی ماست و دوغ رو از غذات حذف کن نهایت ماهی دوبار مصرف کن و موز که گفتم روزی یک عدد رو حتما بخور

پس اگه حست اینه آزمایش یه وقت خواستی بدی آزمایش رماتیسم بده چون خاله من دست درد و پا درد داشت و چیزی ...

ممنون از راهنماییتون