2777
2789

خانما دوره تخمک گذاریمه تقریبا روز های آخرشم از اول سرگیجه داشتم دوسه روزه حالت تهوع و گرفتگی هم اضافه شده بنطرتون بخاطر تخمک گذاربه؟! 

چون پربود قبلیم خیلی کم بود و قرص ال دی خوردم میترسم علامت بارداری باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این علائم به بارداری میخوره

ببین من ماه پیش میخواستم برم مشهد یه هفته ال دی خوردم بعدش قطع کردم سه چهار روز بعدش خونریزی داشتم دوروز و بعدشم یکی دوروز لکه بینی الان دوهفته از اون موقع میگذره این احساس رو دارم و دو هفته عم تا پریود بعدیم مونده

هفته پیش داشتم اره

به این سرعت که علائم بارداری ظاهر نمیشه.من دقیقا اولین ماه بعد از قطع قرص جلوگیری باردار شدم.اونم دو بار،علائم بارداریمم دقیقا همینایی بود که شما میگی😅

به این سرعت که علائم بارداری ظاهر نمیشه.من دقیقا اولین ماه بعد از قطع قرص جلوگیری باردار شدم.اونم دو ...

اره صد درصد به این سرعت نمیشه من میترسیدم نکنه اون خونریزی لانه گزینی بوده باشه چون حجمش کمتر بود

عـــــه چه جالب 😁من اصلا نمیخوردم این اولین بار بود خوردم مامانم میگه هورمونات بهم ریخته سر قرصه