2777
2789
عنوان

طعنه یا ..

145 بازدید | 9 پست

تو یه جمع بودیم 

دخترای فامیل منظورم دخترعمو اینا..

همشون دهه هشتادی به بالا بودن من میگفتم اینکار کنین میوه ببرید چون یه مراسم جشن بود از خورشونم بود

بعد یکی شون که دهه هشتادیه برگشته اخه تو بهت نمیخوره بزرگتر باشی خیلی جثه ت ریز کوچلو موچولویی 

هنوز تو فکرم اومد 

بنظرتون باید بدم میومد از این حرف یا نه

من۲۴ سا ل خورده ای دارم

اونا مثلا فکر کنم ۸۵،۸۴،۸۶دارن 

ولی یکیشون خیلی ادا خانما را درمیاره کار زنونه میکنه و همونم اون حرفو زد

کلا خودشو با بزرگا میگیره

شما بودید ری اکشن تون چی بود

بگو افتخار میکنم بیبی فیس باشم

خودمم دوس ندارم خیلی سنم بالانشون داده بشه،روحیه خوبی دارم😏

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا توی جمع این بچه مچه ها نرو خیلی توی فازن اکثرا با همسن و سالای خودت و بزرگتر از خودت باش تا ی چیزی ازشون یاد بگیری نه با این بچه مچه های دبیرستانی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اصلا توی جمع این بچه مچه ها نرو خیلی توی فازن اکثرا با همسن و سالای خودت و بزرگتر از خودت باش تا ی چ ...

اره بخدا دیگه عمرا برم حتی اگه کسی نبود فقط گروه اینا بودن میشینم تو گوشیم