2777
2789
عنوان

گین اپ نخورم ینی؟؟؟؟؟؟؟؟..

94 بازدید | 13 پست

قرصشو سفارش دادممم از چند نفر پرسیدم گفتن خوبه ما استفاده کردیم ۷ الی ۱۰ کیلو اضافه کردیم حالا ک سفارش دادم بعضی نی نی سایتیا میگن نخووور ارتروز میگیری کلیه کبدت از کار میفته فلان میشی...😑😑😑وزنم ۴۶ کیلوعه با ۲۴ سال سنن حالم از خودم ب هم میخوره دیگه انقدر لاغرم هیچ چیزیم تا حالا روم جواب نمیده تازه انگار هر چی میخورم وزنم کم ترم میشه ازمایش دادم سالمم چه کنم بخورم یا نخورم دیگه این گین اپ امید اخرمه😑😑😑💔💔💔💔

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....

به یه دوره هیچی نمیشی، اما اینم مثل بقیه قرصای چاقی وقتی ول میکنی و دیگه نمیخوری لاغرت میکنه، انگار فقط باد میکنی بعد بادت میخوابه، من خوردم دوبار یکی دوسال پیش که هیچ عوارضی نداشت برام، یک ماه خوردم دیگه نخوردم چون شنیدم عوارض داره، بعد اینکه نخوردم یک ماه بعدش لاغر شدم دوباره، یک ماه هن پارسال خوردم که یکم معدمو ضعیف کرد دیگه ول کردم نخوردم قرصارو

✨...الله که باشد همه چیز خوبه...✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم‌میخوام بخورم  قدم ۱۶۹ وزنم ۶۲  چرا وزنم متوقف شده  ؟؟ شاید بگید وزنت خوبه  ...

وزنت خوبه منو بگووو ۴۶ کیلو دیگ ازم ی خاطره مونده فقط

به یه دوره هیچی نمیشی، اما اینم مثل بقیه قرصای چاقی وقتی ول میکنی و دیگه نمیخوری لاغرت میکنه، انگار ...

منم یک ماه میخام بخورم فقط اون چند نفری ک خوردن گفتن ک کاهش نداشتیم نهایت یک کیلو دو کیلو....

به یه دوره هیچی نمیشی، اما اینم مثل بقیه قرصای چاقی وقتی ول میکنی و دیگه نمیخوری لاغرت میکنه، انگار ...

ببخشید چه قدر افزایش داشتین شما

منم یک ماه میخام بخورم فقط اون چند نفری ک خوردن گفتن ک کاهش نداشتیم نهایت یک کیلو دو کیلو....

نمیدونم برا هرکی یه جوره، حالا که سفارش دادی این یک دوره رو بخور ببین چطوره برات اما سعی کن غذا هم زیاد بخوری که وقتی ول کردی خیلی لاغر نشی

✨...الله که باشد همه چیز خوبه...✨
۱۵۸ ام ۴۶ کیلو ام ولی مثلا نگام کنی فکر میکنی ۴۰ کیلوام بازم خیلی لاغر تر نشون میدم...

واقعا نمیدونم چه حکمتیه منم لاغر نشون میدم 

خواهرم باقد ۱۶۷ ، وزنش ۵۸ کیلو تپله😑

من ۱۶۹ ۶۲ کیلو لاغرم😑😂