2777
2789
عنوان

سگ

101 بازدید | 7 پست

پنج شنبه تولد دوستمه میخوام برم و خانوادمم اجازه دادن . دوستم ی سگ داره نژاد شیتزو و میگه که با غریبه ها و مخصوصا اولین نفری که وارد تولد میشه خیلی پارس میکنه و صداشو از ته حلقش میده و اصلا گاز نمیگیره شاید فقط دهنشو ی لحظه بیاره جلو . اگرم گازت گرفت خیلی کوچولو نگران نباش واکسن همه چیزشو زدیم . و من الان میخواستم بدونم که میشه بگین چه طوری با ی سگ غریبه رفتار کنم که باهام سریع دوست بشه ؟! چون سخت دوست میشه با بقیه هم >>> و چون اولین بارمه دارم با ی سگ رو به رو میشم نباید ترسی داشته باشم دیگه اره ؟ سگ هیچ کار خاصی نمیکنه؟ بی دلیل هم یهو نمیاد گازمون بگیره اره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه دوستت سگشو یجا ببنده تا باهتون دوست شه بعد؟
واای من خودم میترسم از حیوونا برای همین جای تو بودم میگفتم یکم نگهش دار دوست شدیم ولش کن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

سگها خیلی خون گرمن وزود دوست میشن نترسید ازاری هم به کسی نمیرسونن اگر هم جلو بیان هم برای کنجکاویه هم بازی میکنن واینکه وقتی جایی شلوغ باشه اینقدر چیز برای سر گرمی وبازیشون هست که فقط روی ی نفر زوم نمیکنن  ی کمی دورتون میچرخه میره سراغ بعدی