2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

235 بازدید | 31 پست

لطفا کسی توهین نکنه .من حقیقتش یکی از اقوام درجه یکم که البته اقوام نزدیک شوهرم و ادم خیلی خوبی هم هست .الان من از یه نفر شنیدم که یه زنی صیغه کرده ادم معمولی نیست ولی بلاخره اگه واقعیت داشته باشه ازرو سادگی هم که شده باشه من خیلی از دیشب که شنیدم ناراختم خجالت میکشم اقوام خودم بگن بزنن تو روم از طرفی هم شاید بعداً قرب این موضوع همسرم بشنوه پیشش کم بشه .نمیدونم منظورم فهموندم بهتون یانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی فهمم شوهر شما چرا باید قبح این کار براش بریزه؟

مثلا الان معتاد ببینه قبح اعتیاد براش می ریزه؟

دزد ببینه قبح دزدی براش می ریزه؟

کسی هم که مبتلا به چندهمسریه یه آدم بی اخلاق و سطح پایینه. هیچ وقت نباید قبح کارش بریزه. کارش خیانته و غیرانسانیه

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

بالاخره اقوام درجه یک خودت یا شوهرت؟نفهمیدم راستش

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

سلام

قبح اشتباه نوشتید

همسرت خودش عقل داره ازکسی تقلید نمیکنه

اقوامت هم فهمیدند بگو زندگی مردم به ما ربطی نداره

هرکسی مسول خودشه

رفت وامدت روهم بالین ادمای پرازطعنه و‌کنایه همیشه قطع کن

نمی فهمم شوهر شما چرا باید قبح این کار براش بریزه؟ مثلا الان معتاد ببینه قبح اعتیاد براش می ریزه؟ ...

میدونی عزیزم ،این اتفاق اگه واقعی باشه که هنوز مشخص نیست بین مردم پخش شده ومنم تازه شنیدم .همسرم حتی اگه روش اثر نذارهدازلحاظ روحی با شنیدن این خرف روحیش نابود میشه

سلام قبح اشتباه نوشتید همسرت خودش عقل داره ازکسی تقلید نمیکنه اقوامت هم فهمیدند بگو زندگی مردم به ...

خیلی نمیترسم از ارزش این کار پیش همسرم کم بشه ولی نگرانم بعدش اگه شنید خییلی بهم میریزه

خب ماکه نفهمیدیم ولی چرا زن صیغه کرده مگر زن بچه نداشته حتما کاستی های داشته وبعدشم اون بخودش ربط دا ...

عزیزم کاستی ها رو باید رفع کرد! نباید بخاطرش خیانت کرد.

اینجوری باشه هر بی اخلاقی قابل توجیهه

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!