2777
2789
عنوان

توهم خیانت

610 بازدید | 7 پست

سلام دوستان میشه راهنماییم کنید با یک نفر تو رابطه ام  چند ساله و یک ماه دیگه قراره بیان خواستگاری ولی من به شدت فاز خیانت دارم تا زنگ میزنم میگه درحال مکالمه ذهنم بهم میریزه یا زنگ میزنم ج نمیده،  تا یکم محبتش کم میشه، میرم پیشش به بهانه های مختلف میخوام گوشیش و چک کنم  واقعا کاری نکرده و چیزی هم ازش ندیدم ولی همش دارم یه جوری برخورد میکنم که انگار داره خیانت میکنه دیشب رد تماس میزد عابر بانک بود ولی من بهش گفت مطمئنی درگیر کس دیگ نبودی امروز باهاش بیرون بودم گفت ناراحتم ازت که اینجوری حرف میزنی 

واقعا نمیدونم چیکار کنم یکی از دلایلشم اینه که آدم خیانتکار زیاد اطرافم دیدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن خوش بین تر باشی مثلا وقتی در حال مکالمه ست یه خودت هی یادآوری کن که خانوادشن، دوسته یا همکاره. احتمال اینا خیلی خیلی خیلی بیشتره تا اینکه در حال خیانت باشه. سعی کن فکرشو از خودت دور کنی اگه نشد برو حتما مشاور

اینطوری باعث میشی سرد بشه

میبینه هرکاری میکنه بازم تو بهش دید بد داری، خب معلومه به آدم برمیخوره از اون رابطه دلسرد میشه

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
سعی کن خوش بین تر باشی مثلا وقتی در حال مکالمه ست یه خودت هی یادآوری کن که خانوادشن، دوسته یا همکاره ...

اره میدونم نمیخوامم اینطور باشم چون تو رابطه قبلم خیانت دیدم و به شدت روش حساسم همش ترس از دست دادنش و دارم 

اره میدونم نمیخوامم اینطور باشم چون تو رابطه قبلم خیانت دیدم و به شدت روش حساسم همش ترس از دست دادنش ...

میفهمم منم قبلا خیانت دیدم الان گاهی حساس میشم یا یه ترس الکی میاد سراغم. اما به خودم میگم همه مثل هم نیستن. تا وقتی چیزی از طرفم ندیدم نباید بهش شک کنم

نمیخوام اون آدمی که گذشتمو خراب کرد آیندمم خراب کنه

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟