2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان جای اون دندونه درد نمیکنه دندون های دیگم درد دارن 

آره میدونم چی میگی شوهر من سه روزه دندونشو کشیده الیته نهفته بود دوتا بخیه خورده دندونای جلوش هم درد میکنن از تجربه خودمم نگم دیگه بیشتر از ۳۰تا بی‌حسی زدم بخاطر دندونام من دیگه کل فکم درد میکرد

آره میدونم چی میگی شوهر من سه روزه دندونشو کشیده الیته نهفته بود دوتا بخیه خورده دندونای جلوش هم درد ...

منم همین شدم نهفته اس یعنی اشکم دراومده شبا چه قدر طول میکشه خوب بشه

منم همین شدم نهفته اس یعنی اشکم دراومده شبا چه قدر طول میکشه خوب بشه

دندون خودم چهار روزه جوش خورد بخیش شل شد ولی شوهرم صورتش یکم ورم کرده خیلی اذیتش کرد معمولا دندون پایین بعضیا خود لثه جا برای بخیه نداره یکم از کوشت لپ رو رو دندون بخیه میزنن بخاطر همین احساس کشش روی لپ و لثه میکنی نمیتونی دهنت رو باز کنی نمیتونی بخندی طبیعیه خوب میشه ولی دندونای بالا خیلی راحت ترن من ک اصلا نفهمیدم کی دندون بالایی ک نهفته هم بود کشید کی خوب شد ولی یکی از پایینیا قششننگگگ پدرمو درآورد حتی نمیتونستم آب دهنمو قورت بدم

دندون خودم چهار روزه جوش خورد بخیش شل شد ولی شوهرم صورتش یکم ورم کرده خیلی اذیتش کرد معمولا دندون پا ...

بخیلی نزده مال منو پایین هم هست الان دندون های جلوم آنقدر درد داره قشنگ پدرم دراومدهه

بخیلی نزده مال منو پایین هم هست الان دندون های جلوم آنقدر درد داره قشنگ پدرم دراومدهه

نهایت سه تا بخیه بخوره معمولا یکی دوتا میخوره آره دقیقا منم دندون جلوییام درد میکرد شوهرمم نگفته درد میکنه ولی میبینم ک هی دندون جلوییای سمت راست ک دندون کشیده رو فشار میده