2777
2789
عنوان

{کدوم؟😉❤¿}

78 بازدید | 14 پست

" ۱.بامزه بودن یا خوش قیافه بودن؟😎

" ۲.درس گرفتن از اشتباهات گذشته یا کلا اشتباه نکردن؟☺

" ۳.بوی کتاب نو یا گِل بارون زده؟😊👧

"۴.زندگی تو غار یا جنگل؟🙉

" ۵.دریا یا جنگل؟😑🤔

" ۶.شکوندن قلب کسی یا شکسته شدن قلب خودت؟💔🙊

" ۷. گم شدن تو کویر پر از عقرب یا گیر افتادن تو کشتی اونم شب؟😀

" ۸. خوابیدن بعد کلی کار یا خوردن غذاهای خوشزه بعد گرسنگی زیاد؟😍

"۹.زیبایی نچرال و بیش از حد یا اندام عالی؟🤗

" ۱۰. قرمز یا آبی؟❤💙

* ۱۱.روانشناسی یا حسابداری؟😁

۱۲.بارون یا برف⛱☂️�

حوصله تون سر رفت بیاین اینا رو جواب بدین.هر کدوم ک خواستین بگین😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گزینه ۹ 

نچرال  و خوشگلی بیش از حد دست آدم نیست و نمیشه به دست آورد ولی اندام دست خود ادمه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

۱.خوش قیافه

۲.درس گرفتن از اشتباهات گذشته

۳.گل بارون زده

۴.جنگل

۵.دریا

۶.شکسته‌شدن قلب خودم

۷.گیرافتادن تو کشتی تو شب

۸.خوردن غذاهای خوشمزه

۹.اندام عالی

۱۰.قرمز

۱۱.حسابداری

۱۲.برف

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

همشو ج دادم🤣🤣

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
اره  جواباتم خوب بودن افرین ولی ذهنمو درگیر کردی چرا حسابداری ؟ اگه تو کشتی گیر کنی چیکار می ...

چون عاشق حسابداری و پشت میز و کامپیوتر نشستنم

هدفمم اینه رشته دانشگاهیمو حسابداری برم

نمیدونم واقعا فک نکردم درموردش ولی بهتر از عقرب و ایناس فوبیا دارم🥺🫤😂