پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 عنوان زلزله مشهد 174 بازدید | 33 پست راسته 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 1402/07/22 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 ما که مشهدیم چیزی ندیدیم اوف خدا کنه میگن همین آدمی ک زلزله هارو پیش بینی میکنع مال مشهدم پیش بینی کرده 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 نه پس دروغه ویبره گوشیمونهههه ولی نه خدایی داغونه 😔 اومده الان؟؟ 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
amاقاقا عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 5682 اومده الان؟؟ من که نمیفهمم ولی همسایه هامون یهو میریزن پایین ما همکفیم الان ک ساکتن
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 اون قدر نفوذ بدبزنید که سر زمستون ی بلا بیاد سرمون به خدا من هیچ کس جز خواهر مادرم داداشام ندارم اونام مشهد تو به خونه کلنگی دلم آشوبه 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
toloei عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 850 اوف خدا کنه میگن همین آدمی ک زلزله هارو پیش بینی میکنع مال مشهدم پیش بینی کرده خدا نکنه ی هفته. ده روز پیش ی تکونی خورد تموم شد خداروشکر
mahbanoojon عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2628 به خدا من هیچ کس جز خواهر مادرم داداشام ندارم اونام مشهد تو به خونه کلنگی دلم آشوبه ... امروز چیزی حس نکردیم ما
پسملکم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 خدا نکنه ی هفته. ده روز پیش ی تکونی خورد تموم شد خداروشکر به خدا خیلی میترسم خوابم نمیبره امشب 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
toloei عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 850 به خدا من هیچ کس جز خواهر مادرم داداشام ندارم اونام مشهد تو به خونه کلنگی دلم آشوبه ... نه خیالت راحت پس ما چکار کنیم طبقه چهارمیم اونا بازم همکفن
toloei عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 850 به خدا خیلی میترسم خوابم نمیبره امشب وای تورو خدا مارو نترسون الان با خودم گفتم حد اقل لباس مناسب بپو شم بخوابم دلواپسم کردی