2777
2789
عنوان

نشت ادرار

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 21 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باسلام.وسواس داری یا نه؟برا این میپرسم ک بدونم اگ وسواس داری ک هیچ ،این مشکلو ی ادم وسواس ممکنه ۹۹درصد داشته باشه.اگ ک نداری خودتو نجات بده.چون ی بیماری خییییلی خیییلی خطرناک تر از سرطان داره بهت نزدیک میش علایم اونم همین احساس نشت ادرار در حموم در دسشویی در خانه....،من ۲۸سالمه از ۱۴سالگی دچار وسواس شدم.متاسفانه الان بشدتتتتت درگیر همین موضوع نشت ادرارم ک هرروز منو داغونتراز دیروز میکنه.فقط خواهرانه بهت هشدار دادم ک بیخیال این نشت ادرار شو .وگرنه زندگیت بر باده

باسلام.وسواس داری یا نه؟برا این میپرسم ک بدونم اگ وسواس داری ک هیچ ،این مشکلو ی ادم وسواس ممکنه ۹۹در ...

راستش متوجه منظورت نشدم یعنی این مسئله حساسیت بیجاست یا نه؟

وسواسی نیستم زیاد اما خیلی حس نشت دارم در هر حالتی که بگی

سرفه کردنی عطسه کردنی تو حموم، توحموم و بخصوص دسشویی بیشتر بارها بخاطر این موضوع خودمو آب میگیرم آخرشم باز حس نجس بودن دارم

استرسم زیاده

راستش متوجه منظورت نشدم یعنی این مسئله حساسیت بیجاست یا نه؟ وسواسی نیستم زیاد اما خیلی حس نشت دارم ...

ببین.اگ وسواس نداری پس درگیرش نشو اره حساسیته.این نشونه اینکه داری کم‌کم وارد حوضه وسواس میشی.من خودم اول میدونی از چی شروع شد وسواسم.از اینکه حس میکردم تو دسشویی آب کر میپاشه به باسنم.درحالی ک الان فهمیدم اون ابه کاملا کر و پاک بوده.ولی دیگ خییییلی دیر شده چون اون مسئله مزخرف و خیییلی ساده و بی ارزش کار خودشو کرد و منو ۱۴سال اسیر خودش کرد.و شدم ی وسواسذشدییییییید.توام از الان جلوگیری کن .ب خودت بفهمون ک اینا همش ی حس مزخرف و کم ارزش .بها نده بهش.چون اگ  بهش توجه کنی تو بد منجلابی میوفتی.توصیه خواهرنه بود عزیزم😊

ببین.اگ وسواس نداری پس درگیرش نشو اره حساسیته.این نشونه اینکه داری کم‌کم وارد حوضه وسواس میشی.من خود ...

ممنونم که بهم میگی💋

همش میخوام بی توجهی کنم ولی عذاب وجدان نجس بودن رهام نمیکنه

وسواس اب پاشیدن رو منم دارم اما این بیشتر ازارم میده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792