2777
2789
عنوان

کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اصلا بهش نگفتم رفتم انجام دادم بعد فهمید البته یه کوچیک ناراحت شد ولی چیزی نگفت دیگه 

من خو دوست پسر دارم خواستگارمم هست نمی‌دونم بهش بگم نگم بگم حساس بشه نگم بگه چرا نگفتی بنظرت چ کنم ۲۷ سالمه 

من خو دوست پسر دارم خواستگارمم هست نمی‌دونم بهش بگم نگم بگم حساس بشه نگم بگه چرا نگفتی بنظرت چ کنم ۲ ...

باید خودت شرایط رو بسنجی منم همین فکر ها رو میکردم ولی دیدم این حجم افتادگی هم نمیتونم نشونش بدم دلمو زدم به دریا گفتم قبل عقد میرم که اگر خواست به هم بزنه. چیزی از دست نداده باشم 

البته شماهم دوست پسرته هنوز به اجازه نیازی نیست حتی لازم هم نیست بگی

باید خودت شرایط رو بسنجی منم همین فکر ها رو میکردم ولی دیدم این حجم افتادگی هم نمیتونم نشونش بدم دلم ...

خواستگارمم هست البته شما گفتید براش مهم بود ؟

خواستگارمم هست البته شما گفتید براش مهم بود ؟

نگفتم اصلا که افتادس  پرسید گفتم دوست داشتم اینجوری بشه گفت الان قشنگه گفتم عاشقشونم اونم گفت اینکه تو دوس داری من سکوت میکنم منم تشکر کردم ولی طبیعی میشه الان فکر نکنم یادش باشه که عمل کردم اصلا

نگفتم اصلا که افتادس  پرسید گفتم دوست داشتم اینجوری بشه گفت الان قشنگه گفتم عاشقشونم اونم گفت ا ...

پروتز زدی ؟درد داشت بعد عمل ؟؟؟چجوریه پروتز تو ک میخوای باردار بشی چجوریه شیر دهی میشه توضیح بدید 

پروتز زدی ؟درد داشت بعد عمل ؟؟؟چجوریه پروتز تو ک میخوای باردار بشی چجوریه شیر دهی میشه توضیح بدید&nb ...

شیر دهی رو دکتر میذاره واست 

درد که بله داشت تا یک ماه که انگار تبر وسط سینم خوره بود

البته چون من زیر عضله گذاشتم 

دو نمونه هست یکی زیر عضله سینه یکی هم تو بافت سینه واسه طبیعی بودن و کم عارضه بودن من زیر عضله گذاشتم