2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 44 پست
من سی و دو سالگی ازدواج کردم بنظرم زود بود و حیف شدم بعد این جا میبینی طرف چ*سناله و میگه 19 سالمه خ ...

اول درست صحبت کن 

بعدم همه مثل هم نیستن 

یکی میبینی از همون 15سالگی اماده ازدواجه، یکی هم مثل شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

27

خیلی خنگولی فک کردم از من بزرگتری سنی نداری باو من سی و دو ازدواج کردم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من سی و دو سالگی ازدواج کردم بنظرم زود بود و حیف شدم بعد این جا میبینی طرف چ*سناله و میگه 19 سالمه خ ...

خب احساس خودتو واسه خودت نگه دار درضمن اوسکل کسیه که فکر میکنه فقط انتخاب و نظر خودش محترمه 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
مثلا چند تا خواستگار داشتی تا الان چطور بود وضعشون 

3تا داشتم 

سه تاشونم اومدن خواستگاری، بعد یکیش گفت درسشو میخواد ادامه بده، یکیش کلا نیومد... کلا ادامه نداد 

نمیدونم چرا

اول درست صحبت کن  بعدم همه مثل هم نیستن  یکی میبینی از همون 15سالگی اماده ازدواجه، یکی ه ...

خب ازدواج کنی که چی درست شه منظر نشین و همونو برا خودت بساز قانون طبیعت اینه گاهی هر چی دنبالش باشی ازت دور میشه مثلا من از 14 سالگی عاشق ازدواج بودم و دختر عموم متنفر بود از ازدواج و بچه داری اما در نهایت اون 16 سالگی ازدواج کرد و 17 سالگی بچشو اورد من سی و دوسالگی ازدواج کردم و هنوزم بچه ندارم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن