2777
2789
عنوان

فالوبک کراشم

129 بازدید | 11 پست

سلامممممم بعد پنج سال چشم انتظاری که برم عشقمو ابراز کنم به کراشم یا نه دیروز اینستا بهش ریکووست دادم و فالوبک داد و درخواست فالوم رو قبول کرد

خیلی مذهبیه واقعا فکرشم نمیکردم بک بدههه

میتونم امیدوار باشممم

مرحله بعدی بنظرتون چیکار کنم🥲

واینکه اون منو دورادور میشناسه چون دخترعمه ی دوستش میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیدیش بده یکی دیگه بره بگه که فلانی از تو خوشش میاد (از این پیجای که اینکارو میکنن هستن) یا خودت با یک پیج دیگت که اگه خودشو گرفت و بهت گفت بگی نه کی گفته😂

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

این بهش بگی رک نگو ولی ی نشونه بهش بده ک بفهمه حس بهش داری ...

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
تا جایی که ممکنه از خودت بزار. پس زیر نظرت داره

چون مذهبیه فک نکنم دوست داشته باشه خانم اینده ش مثلا از خودش عکسو اینا بزاره واسه همین از خودم عکس نزاشتم هیچی

درباره امام حسین گذاشتم دیشب میدونم ارادت داره و اینا...

چون مذهبیه فک نکنم دوست داشته باشه خانم اینده ش مثلا از خودش عکسو اینا بزاره واسه همین از خودم عکس ن ...

نباید بخاطر اعتقادات اون خودتو عوض کنی که.

فقط خودت باش هرچی دوست داشتی بزار استوری

- ژنـــرال؛ تنفـر ؟ آدمای🥚🫴🏿 .

نباید بخاطر اعتقادات اون خودتو عوض کنی که. فقط خودت باش هرچی دوست داشتی بزار استوری

خودمم مذهبیم ابجی

دقیقا مثل خودشم دیشب هوای حرم به سرم زده بود گفتم استوری بزارم دیدم سین زد سرییییع🥲🥲🥲🥲❤