2777
2789
عنوان

ریفلاکس بچه ۵ساله

232 بازدید | 25 پست

از پارسال میگه قفسه سینم میسوزه البته این دومین باره ، قبل خواب اینطوری میشه میپیچه به خودش ، کپسول امپرازول و شربت داکسی ژل هم بیفایده است ، کسی تجربه داره 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

خیلی اذیته هرشب قبل خواب از درد میپیچه به خودش ، حواسم هست پر خوری نکنه یبوست انچنانی هم نداره، ولی بازم بسیار اذیته ، کسی تجربه ای داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بد چیزیه ببرش دکتر من که بزرگم چند ساله تو دکترم

دکتر امپرازول و بعدش داکسی ژل داد اثری نداش ، یک بچه برا چی باید اینقدر ریفلاکس داشته باشه

2803
متخصص گوارش کودکان ببر بنظر من ارثیه ما اکثرا درگیریم طایفه ای

گوارش کودکان بردم ، نکنه خدا نکرده زخم معده یا میکروب معده داره، علایم اونا اینطوری نیس

خب مادر بزرگش عصبی میشه معده درد میشه ، خب اون بزرگساله ، از بچگی که اینطور نبوده

2804

شما چه دارویی بهتون افتاد ، با رعایت رژیم غذایی بهتر نشدین

شما چه دارویی بهتون افتاد ، با رعایت رژیم غذایی بهتر نشدین

الان بهترم دارومو هر دوماه عوض میکنه دکترم سه ساله مداوم میرم سه بار اندو شدم یبار کلونوسکوپی رودم تحریک پذیر رفلاکس شدید ورم التهاب داشتم اره رژیم رو رعات میکردم و میکنم البته کامل بگم از سال ۹۷ اینطوریه

الان بهترم دارومو هر دوماه عوض میکنه دکترم سه ساله مداوم میرم سه بار اندو شدم یبار کلونوسکوپی رودم ت ...

تو اندو نگفتن خدانکرده زخم معده دارین

2805
الان بهترم دارومو هر دوماه عوض میکنه دکترم سه ساله مداوم میرم سه بار اندو شدم یبار کلونوسکوپی رودم ت ...

یکهو اینطور شدین ، یا اتفاقی یا غذای بدی خوردین 

2801