2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میتونه یه روزه هم جمعش کنه میتونه تو یه هفته بگه برای مقدمه  یه وقتم میبینی خیلی زندگیشون پیچ ...

میدونی من وقتی خبری نیست 

حس می کنم تموم 

خیلی فکر میاد سراغم 

با اینکه خوشش اومده 

بستگی به آدمشش داره. برا من یه موردی پیش اومد دو روز بعد خانواده اش زنگ زدن خونمون. برگام از سرعت عملش ریخته بود😂😂😂

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
تا یک ماااااه 

اگه بخواد طرفو زود جمعش میکنه ،من ینفر بود خیلی منو میخواست تک پسر بود عشق یک طرفه بود توی دانشگاه ازم خواستگاری کرد خلاصه خانواده مذهبی مامانش ازین جلسه ایا مونده بود چطور بهش بگه تو دانشگاه عاشق شده منم گفتم من خاستگار دارم حوصله صبر کردن ندارم🤣😂خلاصه رفته بود با بدبختی به مامانش گفته بود،بماند که مامانش چقد مخالفت کرده بود ولی دیگه سر یک هفته زنگ زدن به مامانم

بستگی به آدمشش داره. برا من یه موردی پیش اومد دو روز بعد خانواده اش زنگ زدن خونمون. برگام از سرعت عم ...

خ خ خ

میدونی اینا داداشش با غریبه ازدواج کرده و باهاش مخالف بودن و الان باهاش ارتباطی ندارن 

من میگم شاید به اینم گیر بدن 

اما خودش گفته باید مرحله به مرحله پیش برم 

نمی دونم منظورش از مرحله به مرحله پیش رفتن چیه

خ خ خ میدونی اینا داداشش با غریبه ازدواج کرده و باهاش مخالف بودن و الان باهاش ارتباطی ندارن  ...

باید ببینی منظورش از مرحله به مرحله چیه.

البته به شخصیت خودش و نوع ارتباطش با خانواده هم ربط داره بعضیا با خانوادشون‌ خیلی صمیمی و راحتن و خیلی سریع میرن حرفشون رو میزنن بعضیا اونقدرا راحت نیست این مسائل رو با خانواده مطرح کنن و نیاز به مقدمه چینی دارن

اره منم منظورش از مرحله به مرحله پیش رفتن نمی دونم چیه

ازش بپرس تا برات روشن بشه و ذهنت درگیر نباشه.

یه ددلاین هم براش بذار بگو تا فلان تاریخ وقت داری مطرح کنی با خانواده اگه مطرح نکردی یعنی قصدت جدی نیست و تموم کن رابطه رو. نذار به بهونه مرحله به مرحله پیش رفتن گیرت بندازه تو رابطه. احساست درگیر بشه زیاد دیگه نمیتونی خوب بشناسیش چون احساساتت مانع میشه

ازش بپرس تا برات روشن بشه و ذهنت درگیر نباشه. یه ددلاین هم براش بذار بگو تا فلان تاریخ وقت داری مطر ...

میدونی عزیزم من رفته بودم خرید با اجیم مغازه دوست دامادمون اونجا منو دید و از من خوشش اومد و از دامادمون امار منو گرفته بود و به دامادمون گفت به اجیم جریان رو گفتم 

و اسم بابای منو هم گرفت دیگه نمی دونم واسه تحقیق یا چی 

الان ۵ روزی میشه

بعد به دامادمون گفت باید مرحله به مرحله پیش برم و من با استفاده از عقل تصمیم می گیرم

میدونی عزیزم من رفته بودم خرید با اجیم مغازه دوست دامادمون اونجا منو دید و از من خوشش اومد و از داما ...

خب پس رابطه ای باهم ندارین. به نظرم ذهنتو درگیرش نکن. تا وقتی یه پسر حرف ازدواج نزده و رسما اقدام نکرده ذهن و احساستو درگیرش نکن و بهش امید نداشته باش. یهو میبینی خبری ازش نمیشه یا مثلا خبری میشه وارد آشنایی میشی میبینی اونی که مناسبت باشه نیست اون موقع واقعا از لحاظ روحی بهم میریزی. 

ما دخترا دست خودمون نیست ناخوداگاه همه زندگیمون رو با اون طرف تصور میکنیم درحالیکه که در واقعیت هنوز باب آشنایی باز نشده. میفهمی چی میگم؟

ذهنتو مشغول کن نذار فکر و خیال کنی تا وقتی هنوز اتفاقی نیفتاده💋

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز