2777
2789

هرکاری میکنین فقط خاطرات گذشترو مرور نکنید، مثله دیدن عکس یا پیام های قدیمی خوندن یا ارتباط دوباره.. فقط بسپارید به زمان و مشغول چیزای خوب شید

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی میکنم ولی خیلیییی دلم میگیره🥲

طبیعیه... من ۷ یا ۸ ماهه گذشته و خب بدتر شدم هرروز. همه چی بستگی به خودتون داره

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
چ مدت تو رابطه بودین؟

3 سال. رابطه ی‌معمولی هم نبود. خیلی اتفاقا افتاد.. شما چی؟

دو ماه اونم مجاری🥲 ولی خیلیی وابستش شدم

رفیق :) خیلی که خوبه اگر اینقدر بودی باهاش و اونم مجازی. اصلا نگران نباش، اینارو بعدا اصلا یادت نمیاد یا اگر بیاد هم بهشون میخندی..

خیلییی دوسش دارم  اولین بار بود با یکی اوکی شدم

بخاطر کم بودن سنت و تجربه اولت هست، بم اعتماد کن. میگذره و بعدا میفهمی خودت که اصلا اینا یه چیزای گذرا بوده

شایدد خودمم میدونم  ولی احساساتم قبول نمیکنه

منو چی میگی که باید 3 سال رابطه ای که پر از خاطره بود هرروز و خیلی اتفاقا افتادو فراموش کنم؟..