2777
2789
عنوان

کنکور

185 بازدید | 14 پست

ازمون امروز با اینکه تقریبا آماده بودم ترازم شد ۵۶۰۰ ای خدا

خدا کنه بره بالا مثلا تا ۷۲۰۰،۷۳۰۰🥲🤦‍♀️

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

او امضات چه خوبه 

ولی نگرفتم معنیشو اما گنگ بود 

درضمن ۵۶۰۰ خیلی عالیههه اگ قلمچی هستی ک فوق‌العاده است

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

می تو:)))) 

این هفته به خودم قول دادم هر طور شده ببرم تو۶۰۰۰

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی که 5600 شدم و قیامت به پا شده از غروب

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
او امضات چه خوبه  ولی نگرفتم معنیشو اما گنگ بود  درضمن ۵۶۰۰ خیلی عالیههه اگ قلمچی هستی ک ...

قلم چیم

نیست

هدفم پزشکیه🥲

یواش یواش😬 خوبه الان ولی باید بهتر باشه  دیگه تا دی یا بهمن برسون ب ۷۰۰۰ و بعدش سعی کن ثابت ...

ایشالله بشه❤️

قلم چیم نیست هدفم پزشکیه🥲

خوبه رفته رفته بهترش میکنی نگران نباش 

پزشکی و دوس داری؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
او امضات چه خوبه  ولی نگرفتم معنیشو اما گنگ بود  درضمن ۵۶۰۰ خیلی عالیههه اگ قلمچی هستی ک ...

اشتباه از ما بود 
اشتباه از ما بود که خوابِ سرچشمه را در خیالِ پیاله می‌دیدیم 
دستهامان خالی 
دلهامان پُر 
گفتگوهامان مثلا یعنی ما!
کاش می‌دانستیم 
هیچ پروانه‌ای پریروز پیلگیِ خویش را به یاد نمی‌آورد.

حالا مهم نیست که تشنه به رویای آب می‌میریم 
از خانه که می‌آئی 
یک دستمال سفید، پاکتی سیگار، گزینه شعر فروغ، 
و تحملی طولانی بیاور 
احتمالِ گریستنِ ما بسیار است!

خوبه رفته رفته بهترش میکنی نگران نباش  پزشکی و دوس داری؟

بین رشته های انسانی و ریاضی و تجربی 

و کاراشون

اره خیلی دوست دارم

بین رشته های انسانی و ریاضی و تجربی  و کاراشون اره خیلی دوست دارم

خیلی خوبه  تلاشتو بکن که برسی بهش ایشالله موفقیتت دختر

اشتباه از ما بود   اشتباه از ما بود که خوابِ سرچشمه را در خیالِ پیاله می‌دیدیم   دست ...

چه خوببب بود