2777
2789
عنوان

پول ندارم😔😔

407 بازدید | 16 پست

واسه زایمانم پول ندارم 

از زایمان طبیعی به شدت میترسم طوری که بخاطر استرس چند بار فشارم رفت بالا و بستری شدم

یک بیمارستان بیشتر تو شهرمون نیست دکتر هم گفته ۳۰ تومن میگیره واسه سزارین منم اصلا پول ندارم

به نظرتون چیکارکنم😔

دعا کنین مشکلم حل بشه

اگه راه حلی دارید بگین😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی چیزی میخام بگم میترسم ناراحت بشید خوب الان پول ندارید پول دارید بچتونو خوب بزرگ کنید

در حد بزرگ کردن بچه هست ولی اینکه بخوام ۳۰ تومن یکجا بدم نه

چند وقته قستامون سنگین شده و پولی نیست که پس انداز کنیم

اون موقع ک من زایمان کردم سعی دکتر ب این بود ک طبیعی باشه ولی خب نشد آخرش سزارین شدم.شماهم اصلن نگران نباش خدا بزرگه شما اولین نفری نیستی ک قراره زایمان کنی آخرین نفر هم نیستی

در حد بزرگ کردن بچه هست ولی اینکه بخوام ۳۰ تومن یکجا بدم نه چند وقته قستامون سنگین شده و پولی نیست ...

خوب خوبه پس 

آره خوب ۳۰ تومان خیلی زیاده به نظرم طبیعی انجام بدی بهتره ها 

اون موقع ک من زایمان کردم سعی دکتر ب این بود ک طبیعی باشه ولی خب نشد آخرش سزارین شدم.شماهم اصلن نگرا ...

چی شد که سزارین شدی؟

من وقتی میترسم حالم بد میشه دست و پام شروع میکنه به لرزیدن به نظرت دکتر ببینه به خاطر این سزارین میکنه

دست خودم نیست هروقت فکر میکنم کلی استرس میگیرم😔

عزیزم واقعا اگر شرایطتون جور نیست ماما همراه بگیرید 

ماما همراه خیلی بهتون کمک میکنه 

من ماما همراه گرفته بودم خیلی راضی بودم

چی شد که سزارین شدی؟ من وقتی میترسم حالم بد میشه دست و پام شروع میکنه به لرزیدن به نظرت دکتر ببینه ...

م هیچی دهانه رحم باز نشد ب اندازه ای ک بشه زایمان طبیعی کرد.

ن فکر نمیکنم

چی شد که سزارین شدی؟ من وقتی میترسم حالم بد میشه دست و پام شروع میکنه به لرزیدن به نظرت دکتر ببینه ...

دکتر منم تشخیص زایمان طبیعی داده بود و من از استرس زیاد ماه آخر سردرد شدید میشدم رفتیم دکتر گفت از استرس زایمانه 

ماما گرفتم و خداروشکر زایمان خیلی خوبی هم داشتم ساعت ۱۲/۳۰ شب بستری شدم پسرم ۴ صبح بدنیا اومد 

ماما بهم ورزش میداد و موقعی که دردم زیاد میشد ماساژ و آبمیوه و ... خلاصه خیلی مواظبم بود و اصلا حس ترسو تنهایی نداشتم