2777
2789
عنوان

خونه تکونی

60 بازدید | 4 پست

خانما من اصلا ب زندگیم نمیرسم همش توفکرو خیالم منفی نگرم خیلی یجوری ک همه ترکم دارن میکنن بخاطر منفی نگریم شکاکیتم ب شوهرم خستش کرده دلم میخاد درست بشم  لطفانگین برم روانشناسو فلان ک اصلا شرایطشو بناب دلایلی ندارم  اگ‌میتونین  راهنماییم کنین .   جیکارکنم ک منفی نگرنباشم  ب شوهرم هعی شک دارم  اذیتش میکنم گرچه هیچی ازش ندیدم   امشب بش میگم دیگ تکرار نمیکنم و فلان باز فردا همینم خیلی اذیتیم

توی اینستا پیج هایی ک درمورد سلامت روان و روانشناسیه رو فالو کن کتاب بخون و سر خودتو گرم کن فیلم ببین اشپزی کن باشگاه برو اگه میتونی

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توی اینستا پیج هایی ک درمورد سلامت روان و روانشناسیه رو فالو کن کتاب بخون و سر خودتو گرم کن فیلم ببی ...

خیلی حسود شدم نمیتونم تواینستابرم‌اصن وقتی میرم حسرت قیافه و زندگیارو میخورم بدترافسزده میشم و ازخودم بدم‌میاد😔

خیلی حسود شدم نمیتونم تواینستابرم‌اصن وقتی میرم حسرت قیافه و زندگیارو میخورم بدترافسزده میشم و ...

اونا واقعی نیستن همش الکی و نمایشی هستن

سعی کنین بلاگر هایی با خونه زندگی ساده و بدون تجملو دنبال کنین تا راحتر باشین

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎