بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اصلا.اگر بچه های سایت قورتم ندن تحصیلات همشون زیر دیپلم بود و من شاعل و فوق لیسانس به لحاط فرهنگی و خانوادگی هم سربودم همین بهم اعتماد به نفس میداد.البته با بزرگه ارتباطم صمیمی بود ولی بقیه حسادت میکردن حتی یکیشون علنی بود
منم اومدم مهمونی خونه خواهرشوهرم،از ۵.۵ اومدم نشستم اینجا ،فقط دم در دیدمش یه سلام داد رفت تو اشپزخونه،هنوز ندیدیمش
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خب واس همونه به مرور زمان عادی میشه برات کلا همینجوری بمونی بهتره زیاد قاطی نشو باهاشون...با خانواده شوهر هرچی صمیمی تر نشی بهتره...پاشو تو کارا کمکشون کن 😁