فلاپسی مدیر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 807 عنوان برگشت | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست خودم بهش پیام دادمگف کنجکاو بوده ببینه من کجام عرررر۱۵ روز بی خبر بود ازم 1402/07/21 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلاپسی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 807 منم تنهام منم بهش پیام دادم چن ماه پیش وقتی دیدم هیچ میلی ندارع شد آخرین پیامم..چن ماهه تنهام و دلتن ... حس بدیه منم همین حسو داشتم الانم دارم نمیدونم فک میکنم بزور باهامه ولی ابراز دلتنگی هم میکنه چنین حسیو میشناسم خیلی بده
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3142 خیلی بده واقعا ما یجور سخت آشنا شدیم تو شرایط مزخرف با بدترین وضع بخاطر همین جو ... از من ب تو نصیحت جایی ک احساس میکنی نمیخانت و جایی نداری ..برو ب زور جا نده خودتو ک مچاله میشع حتی اگ از دلتنگی یا تنهایی دق کنی... خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3142 حس بدیه منم همین حسو داشتم الانم دارم نمیدونم فک میکنم بزور باهامه ولی ابراز دلتنگی هم ... اگ ایطو میگی باشع دیگ زنگ و پیام ندع..ببی خودش میاد طرفت خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
فلاپسی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 807 از من ب تو نصیحت جایی ک احساس میکنی نمیخانت و جایی نداری ..برو ب زور جا نده خودتو ک مچاله میشع حتی ... نمیتونم اخه من بیمارم اون همه امیدم بود وقتی اومد جون گرفتمهمش تو فکر مرگ بودم اگه سالم بودم میتونستم جلوی خودمو بگیرم ولی اون تنها امیدمه وقتی صداشو شنیدم روحیم عوض شد
فلاپسی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 807 اگ ایطو میگی باشع دیگ زنگ و پیام ندع..ببی خودش میاد طرفت اره دیگ پ نمیدم ببینم چی میشه
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3142 نمیتونم اخه من بیمارم اون همه امیدم بود وقتی اومد جون گرفتم همش تو فکر مرگ بودم اگه سالم بود ... مشکلت چیه عزیزم؟ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
فلاپسی مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 807 مشکلت چیه عزیزم؟ یجورایی مثل سلنا ولی بهتر از اونم اما روحیم خرابه مستندشو ببین خیلی عصبی بودم منم امروز از شدت ناراحتی دوباره بدتر شدم بخاطر همین بهش پ دادم تقریبا مجردی زندگی میکنم
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3142 یجورایی مثل سلنا ولی بهتر از اونم اما روحیم خرابه مستندشو ببین خیلی عصبی بودم منم امرو ... انشاالله ک خوب شی عزیزم..همه چی درس میشع با گذشت زمان خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
nahi73d عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 4731 🤣خخ عاره گفتم دلم برات تنگ شده خیلی سخت بود اگه ج نمیداد ضایع میشدم جوابتو چی داد دقیقا؟