2789
منم تنهام منم بهش پیام دادم چن ماه پیش وقتی دیدم هیچ میلی ندارع شد آخرین پیامم..چن ماهه تنهام و دلتن ...

حس بدیه منم همین حسو داشتم الانم دارم 

نمیدونم فک میکنم بزور باهامه 

ولی ابراز دلتنگی هم میکنه 

چنین حسیو میشناسم خیلی بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی بده واقعا  ما یجور سخت آشنا شدیم  تو شرایط مزخرف با بدترین وضع  بخاطر همین جو ...

از من ب تو نصیحت جایی ک احساس می‌کنی نمیخانت و جایی نداری ..برو ب زور جا نده خودتو ک مچاله میشع حتی اگ از دلتنگی یا تنهایی دق کنی...

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

حس بدیه منم همین حسو داشتم الانم دارم  نمیدونم فک میکنم بزور باهامه  ولی ابراز دلتنگی هم ...

اگ ایطو میگی باشع دیگ زنگ و پیام ندع..ببی خودش میاد طرفت

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

از من ب تو نصیحت جایی ک احساس می‌کنی نمیخانت و جایی نداری ..برو ب زور جا نده خودتو ک مچاله میشع حتی ...

نمیتونم اخه 

من بیمارم اون همه امیدم بود وقتی اومد جون گرفتم

همش تو فکر مرگ بودم اگه سالم بودم میتونستم جلوی خودمو بگیرم ولی اون تنها امیدمه وقتی صداشو شنیدم روحیم عوض شد

نمیتونم اخه  من بیمارم اون همه امیدم بود وقتی اومد جون گرفتم همش تو فکر مرگ بودم اگه سالم بود ...

مشکلت چیه عزیزم؟

مشکلت چیه عزیزم؟

یجورایی مثل سلنا ولی بهتر از اونم اما روحیم خرابه 

مستندشو ببین خیلی عصبی بودم منم 

امروز از شدت ناراحتی دوباره بدتر شدم 

بخاطر همین بهش پ دادم 

تقریبا مجردی زندگی میکنم 

یجورایی مثل سلنا ولی بهتر از اونم اما روحیم خرابه  مستندشو ببین خیلی عصبی بودم منم  امرو ...

انشاالله ک خوب شی عزیزم..همه چی درس میشع با گذشت زمان