2777
2789
عنوان

تولد امسالم :)

92 بازدید | 9 پست

من حدودا یک ماه دیگه بیست ساله میشم 

ولی تا الان یه جشن تولد خوب نگرفتم نکه نتونم 

مامانم نمیزاره هی میگه ب چ دردت میخوره 

حتی این چندسال عکس هم نزاشت بگیرم میگفت خب بعدا بگیر بجای روز تولدت مگه چ فرقی میکنه 

نمی‌دونم فقط حس میکنم قلبم شکسته 

ناراحتم ، شما باشید روزتولدتون چیکار می‌کنید؟

من جای تو باشم بدون اينکه به مامانم چیزی بگم 

میرم یه کیک میخرم دوستامو دعوت میکنم به کافه 

قبلش میرم عکاسی یه عکس خوجمل هم میگیرم بمونه یادگاری 

به عنوان کادو تولد هم یه لباس برای عکاسی میگیرم

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که هیجی، هیچ کس یادش نیست جز خودم 💔

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
منم همینه 

من واقعا توقع کادوی خفن و تولد آنچنانی ندارم ولی فقط کاش یه نفر براش مهم بود.... 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

تولدت مبارک باشه 🙂❤

یه چیز بگم؟ من اصلا آدمی نیستم که بقیه رو سرکار بگذارم اصلااااااا ولی هرچی برای یه نفر پیش بینی کنم واسش اتفاق میوفته حتی در حد یه هدیه کوچیک یا در حد یه سرماخوردگی  نمیدونم چرا فقط اینو بدون که تصویری از یه تولد شیک با جمعی از دوستان یا همکارانت تو یه کافه ای که فضای فوق العاده قشنگی داره برات دیدم و مطمئن باش اتفاق میوفته 

شاید خیلی کوچیک باشه و به چشم نیاد ولی من اطمینان صد در صد دارم و بعد ها بهت ثابت میشه 

تولدت مبارک باشه 🙂❤ یه چیز بگم؟ من اصلا آدمی نیستم که بقیه رو سرکار بگذارم اصلااااااا ولی هرچی برا ...

اما با این حال چیزی از آینده خودم ندیدم با اینکه خیلی نگرانم حتی یک ثانیه 

تولدت مبارک باشه 🙂❤ یه چیز بگم؟ من اصلا آدمی نیستم که بقیه رو سرکار بگذارم اصلااااااا ولی هرچی برا ...

مرسی قشنگ خوش قلبم 🙂💗🍬 ولی بنظرم تو بهترین آینده رو داری و به بهترینا میرسی 🥹🎆

مرسی قشنگ خوش قلبم 🙂💗🍬 ولی بنظرم تو بهترین آینده رو داری و به بهترینا میرسی 🥹🎆

عزیزی ❤

نمیدونم والا خیلی زور زدم ببینم ولی نشد قسمت نیست خودم ببینم ولی ممنون از انرژی مثبتت