2777
2789
عنوان

درد ودل

180 بازدید | 17 پست

من اومدم ی گلایه ازخانوادش بهش کردم نامزدم رفته بهشون گفته بعدخانوادش گفتن شماخیلی بحث دارین عقدنکنیدفعلا ازاون طرف باخانوادش درگیر شده بعد یکی از اعضای خانوادش بهش زنگ زد ازچشم من میبینه اون بحثی ک داستن هیچ حوصله ندارم هرچی بوده ونبوده ب خانوادش گفته ابروموبرده ازاون طرفم باهاشون بحثش شده شدید بنظرتون میشه ب همچین ادمی تکیه کرد

🕊✨🤲🏻

نه اصلا🦦

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش فکرمیکنن باعث وبانی اون بحث منم درصورتی ک من اصلا خبرنداشتم تاخودش تعریف کرد رابطه منوخانوادشو خراب کرد فقط ذارم حرص میخورم نمیدونم چکارکنم

🕊✨🤲🏻

کارش بچه بازی بوده ناپخته س رفتارش بنظرم حق با خانواده شه عقد دیرتر

چندماه نامزدیم هروزبحث سرچیزای مختلف خانواده هامون متوجه شدن الانم حرف میبره میاره هم منوناراحت کرده هم اونارو

🕊✨🤲🏻

چندماه نامزدیم هروزبحث سرچیزای مختلف خانواده هامون متوجه شدن الانم حرف میبره میاره هم منوناراحت کرده ...

من از این مردها زیاد دیدم اطرافیان

طرف ۲۰ سالگی زن اگر ۴۷ سالشه

اخلاق ش هممونه

این بدون کسی عوض نمیشه

بستگی داره ک اگه بخای ادامه بدی باهاش بقیه زندگیت

خیلی باید سیاست داشته باشی

خیلی باید زبا نت نگه داری

خیلی باید سنجیده رفتار کنی

چندسالشه؟

من از این مردها زیاد دیدم اطرافیان طرف ۲۰ سالگی زن اگر ۴۷ سالشه اخلاق ش هممونه این بدون کسی عوض ن ...

30سالش دارم دق میکنم ازدست کاراش سردرد گرفتم هم ابروی منوبرده هم بااونا بحثش شده همه چیو خراب کرده

🕊✨🤲🏻

30سالش دارم دق میکنم ازدست کاراش سردرد گرفتم هم ابروی منوبرده هم بااونا بحثش شده همه چیو خراب کرده

والا سن ش هم کم نیست

من فک کردم ۲۴ یا ۲۵ باشه

اگه بار اولش رها کن

اما اگر چند بار این حرکتو زده 

این یکی از اخلاقاشه

یک مدت سر سنگین باش ولی قهر نکن

بعد یک جلسه یک مدت گذشت بشین باهاش حرف بزن

بترسونش ن اینکه بخای اینکار کنی 

که مهک بزنی ببینی میتونه ترک کنه 

بگو این حرف ها کنار بگذاریم 

اگه حرفی میشه بین من و شماست 

کسی نباید بدونه

من این رفتار تو اخلاق م نیست اگر تکرار بشه بنظرم بهتره 

جدا شیم

اگر تکرار نکرد خب خداشکر

اگر تکرار کرد دیگه باید خودت تصمیم بگیری

۱۴۸۰ مشاوره رایگان  اگه خواستی مشاوره بگیر

چندماه نامزدیم هروزبحث سرچیزای مختلف خانواده هامون متوجه شدن الانم حرف میبره میاره هم منوناراحت کرده ...

مشکل اینه شما با یک نفر ازدواج نمیکنی

طرف مقابلت یک خانواده

وقتی اینطوری میاد شما با خانواده خودش در می ندازه

آشنایی تون سنتی بوده؟

ای کاش قبل نامزدی علنی بیشتر وقت می دادند خانواده ها ...رفت و آمد میکردی بیشتر با اخلاق ش آشنا میشدی

والا سن ش هم کم نیست من فک کردم ۲۴ یا ۲۵ باشه اگه بار اولش رها کن اما اگر چند بار این حرکتو زد ...

همه این حرفاروبهش زدم بااین مشاوره هم صحبت کردم گفتن باید برین مشاوره حضوری

🕊✨🤲🏻

مشکل اینه شما با یک نفر ازدواج نمیکنی طرف مقابلت یک خانواده وقتی اینطوری میاد شما با خانواده خودش ...

فامیل دوره، چندماه صیغه محرمیت بینمون خونده شده تا عقدکنیم 

🕊✨🤲🏻

برا عقدت عجله نکن زمان بده

چ رفتاری داشته باشم باهمچین ادمی هم منوپیش خانوادش خراب کرده هم حرفای اوناروب من میگ اعصابم بهم میریزه منم ناراحت میشم یچیزی میگم باز میره بهشون میگم نمیدونم چکارکنم

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

چ رفتاری داشته باشم باهمچین ادمی هم منوپیش خانوادش خراب کرده هم حرفای اوناروب من میگ اعصابم بهم میری ...

احتمالا بعدها ازدواج کنی ب مشکل بزنیم ولی

حتما مشاوره دوتایی باید برید؟

علل الحساب سرسنگین باش 

بهش بگو بریم؟ پیش مشاور

حتما تاثیر داره برید