2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه کدوم شهری؟۷ هزار درست ولی آخه ۸ هزار؟

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
شناسایی میشم یکی از استانای غرب اره رتبه زیر ۱۰ شدن🥲

خب پس یه نیلگون سپاس دیگه از غرب ظهور کرد😂اونم غربی بود خب

ولی پارسال دقیقا همین موقع یکی از بچه های فیس وافاده ای مدرسه مون ترازش ۷۳۰۰ شد من ۶۳۰۰ شدم.  یه کلاسی میذاشت بیا وببین اون روز باهاش صحبت کردم یه جوری خودشو گرفت انگار همین الان اون تک آورده تو کنکور منم مجاز نشدم

خلاصه رتبه کنکور من شد ۱۵۰۰ اون شد ۱۷۰۰.

نگران نباش پس آزمونای قلمچی رو ملاک نذار فقط یه چیزی واسه یادگیری و پیدا کردن نقاط ضعفته

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
خب پس یه نیلگون سپاس دیگه از غرب ظهور کرد😂اونم غربی بود خب ولی پارسال دقیقا همین موقع یکی از بچه ه ...

وای افرین🥺ترازش یه دفعی پیشرفت کرد منم ترازم ۷عه ولی خب ثابته مشکلم‌همینه انگار ک گیر کردم پیشرفت نمیکنم کل بچا ک ازم‌پایین تر بودن همه ۷ و ۸ شدن

[QUOTE=313735831]من چی بگم که امروز ترازم شد ۴ هزار😐😂😂 البته نخونده بودم و حوصلم نشد بررسی کنم ببینم 

😂💔 ما تو کلاسمون رقابت ناسالم خیلی زیاده هر کی ک ۱۰ دونه ترازش کم بیاد اصن طوری خودشونو میگیرن همه هم ب خون هم‌تشنن

وای افرین🥺ترازش یه دفعی پیشرفت کرد منم ترازم ۷عه ولی خب ثابته مشکلم‌همینه انگار ک گیر کردم پیشرفت ن ...

ترازت که عالیه پس چرا خودتو ناراحت میکنی؟ببین من این راه رو رفتم یه روزایی منم مثل تو غصه میخوردم که فلانی چرا ترازش انقدر از من بیشتر شده چه روزایی رو که میتونستم درس بخونم ولی به خاطر این فکرا از دست دادم شون اگه جای فکر کردن درس میخوندم رتبه من خیلی بهتر از اینی که شده باید میشد

یه تعداد از اونایی که بابت بالا بودن تراز اونا ناراحت میشدم میگفتم من همیشه درسم از فلانی بهتر بود چطور یهو اون اومد ترازش از من بیشتر شد تهش مشخص شد که تقلب بوده و تو کنکور رتبه هاشون بالای ۲۰ هزار شد

یه تعدادی هم رتبه شون همین تقریبا شبیه خودم شد

دونفر فقط بودن که رتبه شون واقعا خوب شد که من اگه به جای فکر کردن درس میخوندم الان رتبه ام از اون دوتا هم بهتر بود 

ترازت که عالیه پس چرا خودتو ناراحت میکنی؟ببین من این راه رو رفتم یه روزایی منم مثل تو غصه میخوردم که ...

مرسی از راهنماییت❤ منم دقیقا مشکلم همینه ک میگم چرا باید از من بیشتر بشه و فکرم درگیر میشه از این ب بعد باید فقط روی تراز خودم تمرکز کنم

2824
2823
2791
2779
2792