2821
2789
عنوان

طلا فروشی

238 بازدید | 4 پست

طلا فروشی خوش قیمت (کارمزد کم ) اطراف کرج میشه معرفی کنید؟

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
دیگه کم اجرت تا 7درصده من تا حالا پایین تر از این ندیدم مگه اینکه طلا داخلش فنری چیزی باشه

منظورم اینه که یه سری لطف میکنن و بیشتر از قیمت منصفانه میکشن روش که من خیلی دیدم .من مهمونم کرج و نمیدونم کجا میتونم منصفانه پیدا کنم واس همین پرسیدم 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من منصف میشناسم ولی کرج نیست

فروش اینترنتی هم داره 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من منصف میشناسم ولی کرج نیست فروش اینترنتی هم داره 

اونو که خودم چندتا میشناسم فوری هست اخه