2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم خدا ببخشهه

203 بازدید | 9 پست

بچه خواهرم نمیرف خونشون 

خواهرمم عصبانی شد بچه رو گرف زد کشید ببرش 

اونم هی گریه میکرد . منم جونم به این بچه وصله

نفمیدم  رفتم محکم زدم تو کمر اجیم😳

دردش اومد نشست گریه کرد😐

الان عذاب وجدان دارم اشکش دراومد دردش گرف 

یه دو دیقه بعدش

چایی اوردیم خودم خودش خوردیم یکم حرف زدیم و رفتن 

الان ناراحتم 😬حس میکنم همه اذیت میکنم خدا بهم پشت کرده

خیلی دوس دارم بدونم پیش خدا ادم بدیم یا خوب😐

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خیلی کار بدی کردی دلم برا خواهرت سوخت

هومم خیلیی خاک تو سرم 

خودمم گریم گرف نفمیدم اصن 

خودمم اوضاع ندگیم خوب نیس تو روحیم اثر گذاشتع . با اشارع ای اعصابم بهم میریزه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
بین خواهر ها این اتفاقا طبیعیه 

اره خیلی عادی بعدش نشستیم اختلاط

ولی مامانم هزار تا حرف بم زد

چقد محکم زدی ک نشست گریه کرد

همین  حالا اگ اون منو میزد منم میزدمش 

😬

هومم خیلیی خاک تو سرم  خودمم گریم گرف نفمیدم اصن  خودمم اوضاع ندگیم خوب نیس تو روحیم اثر ...

عزیزم درکت میکنم

منم خیلی بهم ریخته هستم و طبیعیه با این شرایط زندگی که داریم

به نظرم برا خواهرت یه چیز کوچیک مثل یه شاخه گل بخر و برو ازش معذرت خواهی کن حتما