2789
یعنی چند بار کرده بابات دعوا ش نکرد

خییلی بابام کلا خیلی ارومه خیلی با ارامش باهاش حرف زده هرسری با ارامش باهاش حرف میزنه ارومش میکنه

منم گفتم این با ارامش باهاش رفتار میکنی پررو شده دیگه 

بابام میگه خب چیکار کنم ما ابرودار هستیم این هیچی براش مهم نیست باید یه جوری جمعش کنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خییلی بابام کلا خیلی ارومه خیلی با ارامش باهاش حرف زده هرسری با ارامش باهاش حرف میزنه ارومش میکنه م ...

طفلک بابات مثل بالای منع آنقدر بهش احترام گذاشتن فکر میکنه کیه

شوهر منم این اخلاق رو داشت..خیلی آدم خوبیه ازش راضیم اما اخلاق گندشم همین بود

یکبار عقد بودیم دعوا کردیم زنگ زد به مامانم همه چیز رو گفت و حساااابی شکایت کرده بود منم زنگ زدم به مامانش و گفتم پسرت گه گاهی مشروب میخوره مست میکنه

قیامتی بپاشد بیا و ببییییییین    مامانش از خونه بیرونش کرد اومد پیش من گفت غلط کردم ببخشید دیگه تکرار نمیشه و واقعا هم اخلاقشو ترک کرد

🌱🕊🖤
اشتباه میکنی دیگه  شما هم زنگ بزن باباش و برادرش  شوهر منم دوس نداره باباش و برادراش بفه ...

ای بابا اینا خانوادگی اینطورین

برادرش تا باخانمش دعوا میکنه زنگ میزنه شوهر من بعد هم از خانمه قهر میکنه میاد خونه ما 

خانوادگی دیوانن مشکل دارن

طفلک بابات مثل بالای منع آنقدر بهش احترام گذاشتن فکر میکنه کیه

اره واقعا ببخشیدا بعضیا جنبه احترام زیادی رو ندارن نمیشه بهشون بها داد هوا برشون میداره فکر میکنن کی هستن

واقعا من بخاطر خانوادم تصمیم به سکوت گرفتم حداقل تن و بدنشون نمیلرزه