امروز ۱۰ روزه پریودم عقب افتاده بی بی چکام هاله دارو مثبت میشن بتام ۱ هستش ..دیروزم بتا دادم بازم ۱ بود...یکشنبه رفتم سونو واژینال کیست داشتم ولی مگه میشه کیست تمام بی بی چکارو مثبت کنه من تا الان ۱۲ ۱۳ تا بی بی زدم ..همشون یا هاله افتاد یا مثبت بی بی چکای قبلم هم ازینا واضحتر بودن نظرتونو بگید لطفا
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
تفسیرش رو نمیدونم دکتر باید تشخیص بده ولی به نظرم آزمایش کاملی نیست برای شوهر من چند صفحه بود ولی اگه از همین بخوام نظرم رو بگم به نظر میرسه شکل نرمال اسپرم ها ۸۵ درصده و بعید میدونم از نظر مورفولوژی مشکل خاصی باشه
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
سلام بچه ها من دوروزه دوباره لک دارم بعد رفتم سونوگرافی شکم بهم گفت بقایای سقط قبلیم مونده در صورتی ک من سه روز بعد از سقطم رفتم سونو که هیچی نمونده بود حتی هفته پیشم سونو واژینال دادم چیزی نبود نمیدونم چیه...ازینورم پریود نمیشم