2777
2789
عنوان

بی بی چکهای مثبت و بتا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون ماهی که باردار شدم دوفامد خورده بودم 

من اینماه لنروزول دوفاستون خوردم باردارشدم دورورقبل موعدم بی بی چکم مثبت شد یکروزقبلش ازمایش دادم۵۰۰بودالان چهارروزازموعدم گذشت لک صورتی دیدم خیلی ترسیدم شیاف گذاشتم

راضیم ب رضای خود خدا

اگه آمپول هورمونی نزدی بی بی چک مثبت کاذب نداریم احتمالا بارداری شیمیایی رو تجربه کردی یعنی رویان تشکیل شده ولی ضعیف بوده نتونسته خودشو به دیواره رحم برسونه با یه پریود شدید تر دفع میشه 

شوهرتو بفرست آزمایش معمولا مورفولوژی اسپرم مشکل داشته باشه بارداری شیمیایی اتفاق میفته یه دوره دارو بخوره تقویت کنی حل میشه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نمیدونم چکار کنم خیلی استرس دارم همه بی بی چکام هاله میفته

عزیزم من یبار بیستا زدم همه هاله میفتاد پر رنگ پر رنگ ولی بتام پنج بود ،،اینا همه منفی ن،،من تنبلی دارم شدید

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

لترزول دکترم داده بود چون سقط کردم باید از روز سه میخوردم که اونموقع باردار بودم با پریودیم دفع شد ...به قول شما شاید شیمیایی هستش چون دیروز نهمین روز بود بتا ۱ بود و احتمالا همون شیمیایی هستش ..شوهرم اسپرمش خوبه چون من پلی کیستیکم یکم زمان میبره برای بارداری

مورفولوژی یعنی چی میش بگی ازازمایش اسپرم معلوم میکنه 

مورفولوژی شکل ظاهری اسپرمه مثلا ممکنه یه اسپرم دم نداشته باشه یا یکی شکلش کج و کوله باشه هر چقدر تعداد اسپرم های مشکل دار از یه حدی بیشتر باشه یعنی دیگه مورفولوژی مشکل داره 

شو رت و شلوار های تنگ ، آب داغ حمام و دستشویی ، نشستن طولانی مدت ، فعالیت جسمی شدید ، سیگار ، استرس ، کار با لحیم ، دود و... بدون ماسک ،  به ضعیف شدن اسپرم کمک می‌کنه 

اینا رو رعایت کنه یه دوره سه ماهه دارو مصرف کنه و حسابی بهش برسی اوکی میشه 

قرص هایی که متخصص اورولوژی تجویز می‌کنه 

به اضافه قرص ول من 

ویتامین ای 

ویتامین دی 

گرده نخل نر و عسل 

سیاهدونه سالم و عسل ناشتا 

پیاز و تخم مرغ محلی و روغن زیتون کمک می‌کنه 

ماساژ بیضه قبل از اقدام با یخ و بعد روغن زیتون هم به جهش خیلی کمک می‌کنه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است