2777
2789
عنوان

امپول ستروناکس 🚫ای وی اف🚫

5484 بازدید | 24 پست

من الان عوارضشو خوندم خدای من واقعا این عوارض همش درسته ‌؟ برای ای وی اف  بهم داده ۷روز باید سینال اف بزنم بعدش اینو ......کسی استفاده کرده از این امپول

عزیزم منم عوارضش و خوندم دودل شدم. دکتر نامه داده برم مرکز ناباروری آی وی اف. ولی فعلا میخوام یک روشی و امتحان کنم اگه نشد بعد برم آی وی اف. چون تو همین نی نی سایت چند نفر با مشکلات ذخیره نداشتن تخمدان باردار شدن بدون آی وی اف. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مرداد ماه برای پانکچر استفاده کردم مگه چه عوارضی داره؟

شما مرداد ماه پانکچر شدین میشه توضیح بدین درد داده یا نه بیهوشی یا چی من میخوای واسه تعیین جنسیت ای وی اف کنم سینال اف میزنم اینم گفته از روزهفت پریودی شروع کنم به زدن عوارضشو اگ باردار نیستی بگم مثل سندرم مثل ناقص بودن جنین مرگ نوزاد هنگام تولد  و بیماری واسه خودمون

شما مرداد ماه پانکچر شدین میشه توضیح بدین درد داده یا نه بیهوشی یا چی من میخوای واسه تعیین جنسیت ای ...

الان شما برا قرص استامنیفون هم سرچ کنی صددرصد عوارض داره

من برام اولویتم مادر شدن بود و سه بار هم ای وی اف کردم هیچوقت نگران جون خودم نبودم

اما فکر نمیکنم هم این مسئله احتمال زیادی داشته باشه چون با ای وی اف جنین از هرنظر بررسی میشه و به اصطلاح بهترین ها گزین میشه که میگن گلد یا بچه های طلایی

تخمک کشی با بیهوشیه درد نداره بعدش از بهوش اومدن درد در حد پریودی شایدم خیلی خفیف تر که اونم برا همه پیش نمیاد

من مشکل تنبلی تخمدان داشتم برای تعیین جنسیت انجام ندادم دفعه سوم همین مهر ماه بود که خداروشکر تازه ازمایش دادم مثبت بود 

الان شما برا قرص استامنیفون هم سرچ کنی صددرصد عوارض داره من برام اولویتم مادر شدن بود و سه بار هم ا ...

خداروشکر پس الان مادر شدین ایشالله هم خودت هم بچه تو سالم تو بغل بگیری .

نه ای وی اف یکی از دوستام انجام دادهوبود ۵۰تومنم داده بود اما بچه ش سندرمی شد .... من خودم طبیعی باردار شدم اما ناخواسته بود با وجود اینک هیچ بیماری یا حتی فامیلم نیستیم جنین رو گفتن سندرم ‌‌‌‌..... چه منی ک طبیعی ناخواسته بودم و چه اون خانوم ک منم به این فکر میکردم اونجا ک بهترینشو بر میدارن اما اینطوری شد ..... 

الان شما برا قرص استامنیفون هم سرچ کنی صددرصد عوارض داره من برام اولویتم مادر شدن بود و سه بار هم ا ...

عزیزم میتونم یه سوال بپرسم من چون تجربه اولمه نمیدونم ای وی اف چطوریه ببین الان من سینال اف میزنم تا روزهفتم پریودی بعد دکترم گفته که ۲۴همین ماه بیا که سنو بشی این سنو واسه چیه ؟چیو برسی میکنن ک اگه خوب باشه میفرستن واسه تخمک کشی ؟ چند روز بعد حدودا  تاریخ تخمک کشی میدن؟

خداروشکر پس الان مادر شدین ایشالله هم خودت هم بچه تو سالم تو بغل بگیری . نه ای وی اف یکی از دوستام ...

شما برای تعیین جنسیت باید پی جی دی کنی و جنین حتی کروموزوم هاشم بررسی میشه 

2790
2778
2791
2779
2792