2777
2789

همسایه دیوار ب دیوارمون 

۳تا بچه وحشی داره

خودش از بچه هاش وحشی تر 

مدام در حال جیغ و داد و فوش کاری

ی ماهه اومدم اینجا ب غلط کردن افتادم متاسفانه اگر ب کسی بر نمیخوره و تعلیق نمیشم و جبهه نمیگیرن افغانی ام هستن وبسیااااار پر رفت و‌امد🥴

وقتی در جوابت گفتم باشه یعنی حوصله بحث باتو روندارم🙂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما ویلایی هستیم .و تو یه کوچه بن بست .موقع بارندگی اب تو بن بستجمع میشه و اون همسایه میاد و دیوار من ...

😳😳😳😳😳😳 اگر شوهر من بود ، همون بیل رو میکرد داخله حلقش. زنگ بزنید شهرداری ازش شکایت کنید، یا اگر نه اول بهش تذکر بدین ! این حرفتون ترسو بودنتونو‌ نشون میده ! یعنی که چی نمیخوام دهن به دهنش بدم !!!! گناه شما که مظلومی و حقتو از ظالم نمیگیری بیشتره .

کارتون شما راحته . بهش بگید اگر ادامه بدن شکایت میکنین .

گفتم عزیز بهش 

خیر سرم اومدم گرون ترین منطقه پدرم گفت اینجا بافرهنگن اینجا فلان قد پول خونه هاشونه امنیت دارید ارامش دارید متاسفانه برعکس شد 

بهشون تذکر دادم حداقل تایم خواب و رعایت کنید باورت میش مادرش در وبست روم🫤

همسایه دیوار ب دیوارمون  ۳تا بچه وحشی داره خودش از بچه هاش وحشی تر  مدام در حال جیغ و د ...

ما هم همین مشکل رو داریم... ویلایی هستیم بخاطر همین شاید کاری نتونیم بکنیم اما خدا لعنت کنه همسایه مردم آزار رو 

ما هم تازگیا یکی اومده یعنی زبون نفهم میبینی ساعت ۱۲ شبه داره با دریل کار میکنه ماهم که خواب عین چی ...

شما بهشون تذکر دادین؟ همسایه گاو نفهم ما 

ماشینش رو تا ۲ شب تو کوچه نگه میداره ساعت ۲ شب میاره تو حیاطش. بچه هاشم مثل گااااو از صبح تا شب میدوئن... تذکر دادم یه بار نزدیک بود بیان ما رو بزنن... خیلی وحشی ان.. ساعت خوابم بهم خورده  از دست اینا

ما هم همین مشکل رو داریم... ویلایی هستیم بخاطر همین شاید کاری نتونیم بکنیم اما خدا لعنت کنه همسایه م ...

اسایش و از ادم میگیرن ب هیچ جاشونم نیس

این وحشی ها باید تو‌جنگل زندگی کنن راحت باشن