2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

246 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من هنوز مجردم ولی قراره عید عقد کنم 

پنج ماه فرصت دارم تا یکم بیشتر از قبل پخته بشم میخوام بدونم کسایی ک ازدواج کردن قبل ازدواج چ چیزایی بیشتر ملاک قرار بدم و اینکه شاغلم هستم 

کسی ک قراره باهاش ازدواج کنم همین الانشم باهمیم البته خانواده در جریان این مدت برای آشنایی گذاشتیم 

ب من میگه ازدواج کردیم نباید کار کنی تو خونه خانمی کن 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه مشکل داری با کار نکردنت همیندالان حلش کن

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

اگه خودت دوس داری کار کنی کوتاه نیا   ولی ازش ماهیانه پول بگیر اگر قبول کردی کار نکنی  

تاپیک آخر منو گزارش میزنید ممنون

من یک دختر کوردم😍 دختری نجیب و با اصالت ماد✌ نه با حجاب و نقاب عرب سرو کار دارم و نه با عریان پرستی غرب💕

من شاغل نیستم و تو خونه نشستم خانومیمو میکنم و حال کار کردن هم ندارم الهی شکر لازم هم نیست کار کنم🤣🤣

اما از جمله بشین خانومی کن بدم میاد 

و اگر الان شاغل بودم و میخواستم ازدواج کنم و خواستگارم بهم میگفت بعد ازدولج نباید کار کنی بشین خانومیتو بکن 

بهش میگفتم پس برو بگرد یه خانم فی الحال نشسته پیدا کن من شغلم رو دوست دارم ترکش هم نمیکنم

.Pain🔥you made me a believer

از این جمله بشین و خانمی کن متنفرم

به نظر من مردی،که چنین حرفی میزنه سلطه طلبه و از استقلال مالی و موقعیت اجتماعی زن میترسه

اگر کارت خوبه به هیچ قیمتی ولش نکن چون چند سال بعدازدواج میفهمی چقدر اشتباه کردی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم