2777
2789
عنوان

میخام سقط کنم

123 بازدید | 14 پست

ببینید خانما من پسرم سه سالشه بعد۴ماه اقدام باردارشدم شوهرم اسپرم ضعیفی داشت تا الانم جلوگیری طبیعی داشتم این ماه دو سه بار جلوگیری نکردیم میترسم باردارشم الانم قرص چاقی استفاده میکنم دوسه روزه اخرای ماه وقت پریودمه چیکارکنم زودتر پریودشم فعلا چون بدنم عفونت داره معدم و رودم وضعش خوب نیس نمیخام بچه دارشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجوری گناه داره دیگ سقطش نکن 😥😥

شرایط خودم خوب نیس ۲۱ سالمه بدنم واقعا نمیتونه بچه نگه داره من کم خونی دارم عفونت معده و روده دارم هرروز اسهال دارم بخاطر مشکل روده مایع ازاد لگنی دارم که گفتن عفونته تورحمم 

مطمئن بشو بارداری یا نه  بعدشم سقط ب این آسونی نیس ما شالله با اسپرم ضعیف پسر دار شدین

من همیشه اخرای هرماه پریودمیشدم امروز ۲۱مه بیبی بزنم نشون میده به نظرتون 

شرایط خودم خوب نیس ۲۱ سالمه بدنم واقعا نمیتونه بچه نگه داره من کم خونی دارم عفونت معده و روده دارم ه ...

😥😥😥اخه عزیز دلم 

ایشاالله زودتر خوب بشی 

قربونت برم تو ک شرایط خودتو میدونی خوب چرا جلوگیری نمیکنی ک خدایی نکرده گناه ی بچم گردنت نیفته

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
😥😥😥اخه عزیز دلم  ایشاالله زودتر خوب بشی  قربونت برم تو ک شرایط خودتو میدونی خوب چرا ج ...

تقصیر شوهرمه میگه من اسپرمم ضعیفه هیچی نمیشه الان من چیکارکنم برم تست بخرم الان نشون میده 

ن بزار اول زمان پریودیت بشه اگ پریود نشی تست بزن مطمن تره😁

ببخشید شما باردارشدین تا حالا 

من یه بار بچه دارشدم ولی الان علائما رو قاطی کردم نمیدونم چرا وقتی دراز میکشم سمت راست شکمم سفت میشه