2777
2789

پسرم 7 ماهشه دوماهه یبوست شدید داره ببخشید عین ریگ سفت و کوچک و با زور دفع میکنه هر چی فکر کنید دادم از روغن زیتون الو کدو حلوایی کره ماساژ شکمی حتی شربت لاکتولوز هیچ کدوم موثر نبود آب هم بهش میدم شنیدم 5 شیره ملین هست شیره توت و انگور و خرما و سیب و انجیره بهش بدم بنظرتون حساسیت نزنه البته خرما و سیب قبلا جدا خورده مشکلی نبوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز موثر ترین ترکیب ضد یبوست شربت پگ هست بعد از شیر دادن بهش یک قاشق چایخونی  پگ (پلی اتیلن گلایکل) بدی . اینم میشه از داروخانه تهیه کرد یا پودرش یا از داروخانه های بیمارستان شربت امادشو

قطره بیلی ناستر رو هم از داروخانه بگیر و امتحان کن اونم خوبه خیلی

سورنا جان ببرش دکتر چندوقته اینطوری شده ؟ قبلاً خوب بود؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بردم دکتر شیاف گلیسیرین داد گفت تا مدتی بزن وقتی شکمش راه افتاد غذاش رو ملین کن

خوب تاثیر داشت؟ میگم دختر من غذا نمیخوره چی بش بدم سرلاک و فرنی و حریره بادام و سوپ هیچکدوم نمیخوره،اما عاشق مکیدن سیب و موزه ،پوره کنم بهش بدم؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞