2777
2789
بچه های منم مریضن ولی تب ندارن فقط آبریزش و یکم سرفه و عطسه دارو گرفتم کاش زودتر خوب بشن چون واقعا آ ...

کاش پسر منم ابریزش بینی داشت😭از دیروز صبح بالا میاره هیچی نخورده اسهال شدیده امپولم روش اثر نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که مرد گنده ام از پا انداخته خیلی سخته هر چی هم آمپول و سرم میزنم انگار نه انگار آلرژی هم قاطیش شده حس پدر در امدن دارم 

پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی                     امیری حسین و نعم الامیر                                جنسیت:مرد 
حالت تهوع و اسهال چی؟؟پسرم ازپا در اومد از دیروزصبح گرفته هیچی تاثیر نداره

برا اسهالش کمی شیره کلپوره بگیر بهش بده روده هاش صدعفوتی میکنه خیلی تلخه با اب قاطی کن اما بذار تلخیش بمونه برا استفراغش کسرک بریز تو چای یه قاشق بهش بده روزی سه بار بدی کافیه انشالله زودتر خوب بشه

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
کاش پسر منم ابریزش بینی داشت😭از دیروز صبح بالا میاره هیچی نخورده اسهال شدیده امپولم روش اثر نداشت

تو بدن هر کسی یه جوره انشالله پسرشمام خوب میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
دقیقااا چیکار باید کنیم؟چند روزه شما گرفتی؟علایمتون چیه؟

من سع روزه گلو درد فجیع بدن درد عطسه وای عطسه دیشب توان راه رفتن نداشتم انگار پام شکسته بود

پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی                     امیری حسین و نعم الامیر                                جنسیت:مرد 
بازم مثل پسر من علایمتون شدید نیست خدا سلامتی بده

علائم گوارشی خیلی سخته بله