2777
2789

پارک بودم ی ماشین عوضی اومد سانتی متری با ماشینم پارک کرد و ماشینم یکم کج بود … 

باید با کنترل فرمون دستم میبود و به خوبی ار پارک در میومدم اما اولین تجربم بود و اون لحظه بشدت عصبی بودک 

فقط اینه ماشینم خورد ب ماشینش 

اون حرف بهم رد

از‌خودم عصبیم چراااا جثابشو ندادم 

مثلا میتونستم بگم خسارت هم میخواستی میدادم به چه حقی این حرفو میزنی 😑😑

ولی راست میگه تا وقتی ماهر نشدید جاهای شلوغ نرید شما هنوز کنترل ترمز دستتون نیست خطرناک

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اين مردا بهشون فشار مياد خانومارو پست فرمون ميبينن نميدونم كي ميخوان عادت كنن

ولي خب توام زدي ديگه ناراحت نباش😂

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
اين مردا بهشون فشار مياد خانومارو پست فرمون ميبينن نميدونم كي ميخوان عادت كنن ولي خب توام زدي ديگه ...

زدم ک زدم 

خسارت هم میخواست میدادم … اما چون دید هیچ مردی باهام نیست  پررو بازی در اورد 

زدم ک زدم  خسارت هم میخواست میدادم … اما چون دید هیچ مردی باهام نیست  پررو بازی در اورد&n ...

نه اينجوري ام نگو هميشه ايينه ب ايينه نيستا

بايد دقت و تمركز و عكس العملت و تو لحظه ي حساس بالا ببري البته باتجربه ب دست مياد اما زياد جاهاي شلوغ نرو فعلا

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

حالا من با شما نیستم ولی کلا خیلی از خانوما بلد نیستن بخاطر چشم و هم چشمی رانندگی میکنن

من تا ۱سال بعد گرفتن گواهینامه با وجود اینکه ماشین داشتم با بابام میرفتم رانندگی میکردم و تنها نمیرفتم

چندوقت پیش یه خانوم رو دیدم در مدرسه ماشین اورده بود یه بچه از مدرسه اومد بیرون با همون سرعت رفت سمتش؛بچه دوید داخل پیاده رو؛اینم هول شده بود رفت داخل پیاده رو بهش زد و دستشو شکست

بنظرم ادم تا کاااامل یاد نگرفته باید تنها رانندگی نکنه

خسارت مالی به جهنم؛خسارت جانی درست نمیشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کلا مردا بهشون فشار میاد می بینن زن ماشین داره

علی الخصوص مردای گدا گشنه

اون اگه آدم بود وقتی میدید تازه کاری باید جا به جا میکرد ماشینشو

خود من همین چن روز پیش رفته بودم تره بار،یه دختره نمیتونس دربیاد و معلومم بود تازه کاره

من نمیگم بلد نیس،میگم تازه کاره،هممونم این روزا رو داشتیم

منم واسه این که نترسه ماشینمو جا به جا کردم که دربیاد و نزنه بهم

متاسفانه بعضی از مردم با راننده تازه کار مث حیوون رفتار می کنن،علی الخصوص که زن باشه،جای این که مراعاتشو بکنن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه