2821
2789
عنوان

خود مردا

294 بازدید | 20 پست

فقط تو چشاشون و کف دستشون مو ندارن بعد هیت میدن به خانمایی که یه خورده موهای کرکی یا هورمونی دارن 

دلم میخواد خفشون کنم 

حالا درسته خیلیا لیزر میرن ولی کرک و پشم چبزی نیست که بخوان هی بزنن تو سرش که تو پشمالویی فلان 

یه تاپیکی خوندم عصبی شدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره سفید هم دوس دارن

درحالی که پوست خودشون رنگ فیله🐘

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
لگه خفمون نمیکنی همه مثل هم نیستن😐🤲🏻

اره قطعا .من خودم موهای زائد اذییتم میکنن دوست دارم رو بدنم نباشن ولی این که یکی مشکل انچنانی نداره یه مرد حوری تخریبش میکنه که انگار ارزش اون به کرک و پشم وصله اصلا قابل هضم نیست برام

چقدر من اذیت شدم سر این موضوع، کاش درک کنن از بین بردن موهای هورمونی به این راحتی‌ها نیست و سریع هر ...

خداروشکر تعداد این ادما به نسبت قبل کمتر شده ولی شما بی توجه باش کسی که معیارش یه همچین چیزاس قطعا جلبکه