2777
2789

دکترم میکه نباید زیاد بخندی که بخیه های داخل بینی پاره نشه و بینی پهن نشه

من چون خندیدم و گوش پاک کن هم استفاده کردم از دیروز که گچمو برداشتم حالا استرس دارم نکنه اسیبی زدم به بخیه ها

منظورم از سوالم اینه اکه اسیبی زده باشم خون میاد یا نخ بخیه میاد بیرون که بفهمم؟

اگر تحربه ای دارید که با گوش پاک کن ممکنه بخیه ها پاره شه بهم بگید خیلی وسواس فکری دارم بخاطر بینیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی به خودت استرس نده من هرکاری ک فکرش رو بکنی ضرر داره بعد عمل کردم الان سه ماه گذشته بینیم به شدت ...

والا من همش فکر میکنم تو مراقبت کردن کوتاهی کردم

روزای اول اصلا استراحت نکردم و با دستمال هی ور رفتم که خون هارو در بیارم. بعدشم گوش پاک کن و خنده و...

همش فکر میکنم کوتاهی کردم

شما چگار کردید که میکید مراقبت نکردین؟ گوشتی بودین؟

والا من همش فکر میکنم تو مراقبت کردن کوتاهی کردم روزای اول اصلا استراحت نکردم و با دستمال هی ور رفت ...

بعد برداشتن تامپون و بخیه ها فین میکردم ک دکتر گفت اصلا نکنی ‌.گوش پاک کن میکردم داخلش تمیز میکردم وسیله سنگین بلند میکردم خنده و حرف زدن تا بگی..

منشی دکتر می‌گفت ممکنه کوش پاک کن بکنی داخل بینی فرم گوش پاک کن بگیره😶

نه باباااا دختررررر

اگه با گوش پاک کن فرم میگرفت که دیگه نمیرفتیم عمل کنیم با همین گوش پاک کن بهش فرم میدادیم

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
نه باباااا دختررررر اگه با گوش پاک کن فرم میگرفت که دیگه نمیرفتیم عمل کنیم با همین گوش پاک کن بهش ف ...

میگفت چون بعد عمل حساسه😅

بعدشم دکتر دشتی انگار گفته بود به یکی که تا یک ماه بعد عمل سوراخا میتونن بزرگ شن یا بینی با ماساژ فرم بگیره

اینا منو نگران کرد